Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Ionel Gane, antrenor interimar la Universitatea Craiova

Secundul lui Nicolo Napoli, Ionel Gane, a condus antrenamentul de sâmbătă al Universităţii Craiova şi se va ocupa de pregătirea echipei până la numirea unui antrenor principal, chiar dacă fusese şi el concediat odată cu tehnicianul italian.

Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Gane a fost solicitat de conducerea clubului din Bănie să se ocupe provizoriu de pregătirea echipei, după ce managerul tehnic Ovidiu Stângă nu a acceptat să asigure interimatul până la finalul sezonului. Gane va pregăti gruparea alb-albastră până în momentul numirii unui nou principal.

De asemenea, preparatorul fizic care a fost dat afară la cererea lui Napoli în iarnă, Urbano Lega, se va întoarce astăzi la echipă.

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, vineri, după egalul cu Gloria Buzău, scor 1-1, că antrenorul Nicolo Napoli şi secundul Ionel Gane au fost suspendaţi din funcţie. Mititelu anunţa atunci că în decurs de o oră va găsi un antrenor care să pregătească echipa în ultimele 3 etape ale sezonului, lucru care nu s-a întâmplat.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum functioneaza dieta MAYO?
STIRI | REALITATEA.NET
02 Octombrie, 01:00
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET