Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

Fostul soţ al Mirabelei Dauer a prins-o pe cântăreaţă cu amantul în pat

Fostul soţ al Mirabelei Dauer, Traian Popovici - care a lucrat ca regizor în TVR şi despre care Mirabela susţinea nu demult că ar fi murit - trăieşte şi a acceptat să vorbească.

Foto: muzica.phg.ro
Foto: muzica.phg.ro

Traian Popovici are acum 70 de ani, vârstă la care şi-a păstrat dezinvoltura. "Nu vreau război cu Mirabela şi nu ştiu de ce la ultima apariţie a ei la TV a amintit de mine şi de fiul nostru, Nanu. Fiecare are viaţa lui!", a mărturisit bărbatul. El s-a recăsătorit în urmă cu 20 de ani, dar n-a mai avut alt copil decât Nanu.

Pentru fostul soţ al cântăreţei, trecutul este definitiv îngropat. "Am o familie frumoasă şi îi doresc şi Mirabelei acelaşi lucru. Chiar am înteles că s-a măritat cu alt bărbat". Traian Popovici pune divorţul de marea artistă pe seama "păcatelor tinereţii"

La doi ani după ce s-a născut fiul lor, Traian şi Mirabela s-au despărtit. Ruptura a fost brutală. "Mirabela a plecat la spectacole la mare şi l-a luat si pe fiul nostru. Într-o seară m-a sunat un cunoscut şi mi-a zis că Mirabela mă înşală cu un chitarist din Timişoara. Am ajuns în acea seară la mare. Mirabela era cazată la Hotelul Felicia din Venus. Am dat buzna aproape de ora doua noaptea în camera ei şi am prins-o cu amantul în pat. Nu făceau nimic, doar dormeau. Iar băiatul meu, care avea doi ani, era într-un alt pat, lânga ei!", îşi aminteşte Traian Popovici.

CITEŞTE MAI MULT ÎN CANCAN.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

LIBERTATEA.RO
LIBERTATEA.ro
21 Septembrie, 01:07
Avionul lui Dinu Patriciu, CONFISCAT!
COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum sa faci inele handmade (tutorial video)
STIRI | REALITATEA.NET
19 Septembrie, 14:06
ecuisine.ro
Paste spirale cu broccoli
STIRI | REALITATEA.NET
18 Septembrie, 17:25
ADEVARUL.RO
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
Cosmopolitan.ro
Ecuisine.ro
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET