Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

FINAL: Gloria Bistriţa - Rapid 1-3

Rapid a debutat cu dreptul în returul Ligii I, impunându-se, în deplasare, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Gloria Bistriţa, în etapa a 18-a.

Foto: NewsIn
Foto: NewsIn

Gloria Bistriţa - Rapid Bucureşti 1-3

Componenţa echipelor:

Gloria Bistriţa: Tătăruşanu - Velcovici, Ciucă, Joao Pedro, Miclăuş (Silvăşan 64) - C. Petre, Nalaţi, R. Mărginean (Sânmărtean 46), Enescu (D. Zaharia 46) - Hora, Roman. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Rapid: Andrade - Maftei, Fernandes, M. Constantin, Bozovici - Grigorie, Lazăr, J.P. Andrade, Cesinha (E. Dică 88) - Spadacio (Pitbull 81), Djalovic (Joao Paulo 71). Antrenor Marian Rada.

Arbitri: Cristian Balaj - Zoltan Szekely, Ioan Onicaş.

Observatori: Gheorghe Nedelescu, Nicolae Pantea.

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, debutează în Liga I ca principal.

Min. 11  Djalovic (Rapid) a trimis mingea în poarta apărată de Tătăruşanu, la o lansare în adâncime, însă golul nu a fost validat, deoarece a fost precedat de o poziţie de ofsaid.

Min. 25 0-1 Djalovic (Rapid)

Cesinha a pătruns în careu, l-a driblat pe Joao Pedro în apropierea liniei de fund şi a întors pentru Djalovic, care a înscris cu un şut din prima, în stânga lui Tătăruşanu.

Min. 33 0-2 Cesinha (Rapid)

Cesinha a rămas singur cu Tătăruşanu, după o pasă primită de la Spadacio, l-a driblat pe portarul gazdelor şi, intrat în unghi, a marcat cu un şut la colţul lung, de la 5 metri lateral dreapta.

Min. 40 Gloria Bistriţa nu reuşeşte să pună în pericol real poarta portarului rapidst Andrade, care nu a avut probleme în a reţine câteva tentative de şuturi ale lui Ciprian Petre, Ioan Hora sau Roman.

La pauză, Rapid intră la vestiare cu un avantaj de două goluri.

A început repriza secundă.

Min. 46 Lucian Sânmărtean şi Dorel Zaharia redebutează în tricoul Gloriei Bistriţa, echipă la care au revenit în această iarnă.

Min. 60 În primul sfert de oră din cea de-a doua repriză ocaziile notabile au întârziat să apară, însă jocul a căpătat o notă ceva mai dură, arbitrul Balaj scoţând de mai multe ori cartonaşul galben din buzunar.

Min. 69 1-2 Joao Pedro (Gloria Bistriţa)

Gazdele revin în joc datorită unui gol splendid înscris de fundaşul Joao Pedro, cel care a greşit la primul gol al rapidiştilor, din prima repriză. La un corner de pe dreapta, Joao Pedro a intuit perfect traiectoria balonului şi a marcat, de la şase metri, cu o lovitură de cap excelent plasată sub transversală.

Min. 76 Joao Paulo (Rapid) trimite mingea în plasă, după o combinaţie cu Spadacio, însă de la margine se semnalizase ofsaid, astfel că scorul rămâne doar 2-1 pentru oaspeţi.

Min. 86 1-3 J. P. Andrade (Rapid)

Soarta meciului pare să fie pecetluită, după ce Joao Paulo Andrade a dus scorul la 3-1 în favoarea Rapidului, cu un şut plasat, de la 15 metri, după o pasă de la Grigorie. Cu doar un minut mai devreme, Dorel Zaharia ratase o uriaşă ocazie de a egala, şutând în Andrade.

Meciul se încheie cu victoria Rapidului, scor 3-1.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Ce se intampla dacă mananci branza cu mucegai
STIRI | REALITATEA.NET
29 Septembrie, 16:07
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET