EUROPARLAMENTARE 2014: PMP a depus la BEC listele de candidaţi

EUROPARLAMENTARE 2014: PMP a depus la BEC listele de candidaţi
EUROPARLAMENTARE 2014: PMP a depus la BEC listele de candidaţi

Conducerea PMP a depus, luni, la BEC, lista partidului pentru alegerile europarlamentare, pe primele locuri aflându-se Cristian Preda, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu.

Europarlamentarul Cristian Preda, care deschide lista PMP, a precizat că pe următoarele locuri se află omul de afaceri Woetsch Gunther, fosta preşedintă a Federaţiei de Tenis Ruxandra Dragomir, Alexandru Leşco, care a avut de suferit la Tiraspol fiind condamnat în lotul Ilaşcu.

Preda a precizat şi obiectivele pe care le vor avea candidaţii PMP în Parlamentul European, anume o economie europeană solidă cu oportunităţi de locuri de muncă pentru români, consolidarea relaţiilor cu SUA şi o atitudine fermă faţă de Rusia, precum şi susţinerea intrării României în zona euro cel mai devreme în 2017, într-un mod care să fie profitabil pentru cetăţenii români.

La sediul BEC au fost prezenţi preşedintele PMP Eugen Tomac şi deputatul Elena Udrea, aceasta arătând că au fost strânse 307.000 de semnături pentru depunerea listei pentru alegerile europarlamentare, adică "mai mult decât partidele cu 20 de ani de istorie".

Elena Udrea a mai spus că PMP este "împotriva oricăror forme de nepotism".

Udrea a mai arătat că Elena Băsescu nu se găseşte pe aceste liste, deşi prezenţa ei putea fi oricând justificată prin ceea ce a făcut la PE.

"Elena Băsescu nu candidează pe listele pe PMP, nu candidează deloc la PE, pentru că o candidatură independentă ar fi luat din procentele PMP, dar nu putem să nu ne uităm la celelalte partide să vedem că au listele înţesate cu neveste, iubite, prietene, membri de familie, este o adevărată încrengătură de interese de familie, de grup pe aceste liste, iar PMP prin lista pe care o propune face diferenţa în clasa politică", a mai spus Elena Udrea.

După depunerea listelor, conducerea PMP şi candidaţii pentru europarlamentare au făcut fotografii în faţa sediului BEC, după care au spus că pleacă la o terasă din centrul vechi al Capitalei.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
unguru
25 Mar 21:23
Singura alternativa este partidul liberal cei care au luat atatea masuri pe care Ponta inca le ignora.PMP este experimentul domnului Basescu, acea si Marie cu alta palarie.Din cauza unor personaje lipsite de credibilitate ca Basescu,Ponta,reactiile Romaniei la problemele internationale din ultimii ani au fost timide.
Răspunde
0 0
lili
25 Mar 19:09
Oricine are drept de participare la alegerile europarlamentare dar sa nu irosim votul pentru PMP.Se stie ca singura alternativa este partidul liberal cei care au luat atatea masuri pe care Ponta inca le ignora. PMP-mostenirea lui Basescu, este o aglomerare de circari ce au nenorocit tara asta. Mostenirea lui Basescu nu consta intr-un partid, consta in distrugerea economiei romane, saracirea populatiei, conditiile din spitale si fondurile infecte pentru acestea si pentru invatamant.
Răspunde
0 0
dorian
25 Mar 18:47
Votul folosit pentru a sustine PMP si pentru celelalte partide din jurul lui Traian Basescu este un vot irosit.Singura alternativa de dreapta care poate sa opreasca tavalugul partidului-stat condus de Ponta este PNL.
Răspunde
0 0
vlad
25 Mar 16:11
Chiar ar fi pacat sa ne irosim votul pentru un asemenea partid.Singura alegere potrivita la ora actuala este PNL.
Răspunde
0 0
Alin
25 Mar 15:18
Votul folosit pentru a sustine PMP si pentru celelalte partide din jurul lui Traian Basescu este un vot irosit.Singura alternativa de dreapta care poate sa opreasca tavalugul partidului-stat condus de Ponta este PNL.
Răspunde
0 0
ionut
25 Mar 14:42
Vot pentru PMP e vot irosit! PNL e singurul partid de dreapta din Romania impotriva PSD!
Răspunde
0 0
Zicu Catalin
25 Mar 14:38
Cum am putea sa irosim un vot pentru un partid creeat pentru dorintele ficei presedintelui, cand ambii ne-au dezamagit atat in tara cat si in plan extern.Prea mult timp partide ca PD-L , PSD si PMP,cele care vin din vechiul FSN cu aceeleasi gandirii au stat la conducerea tarii si au avut reprezentati in parlamentul european au condus tara, stam sa ne gandim cum de nu avem de munca sau un acoperis de-a supra capului. E timpul pentru ca noi sa ne aliam si sa luam decizia corecta privind viitorul nostru si al copiilor nostrii, sa nu dam din umerii si sa facem ca votul nostru sa coste mult pentru cei care ne au dezamagit de 25 de ani. E timpul ca nos sa fim condusii de cei care au aceleasi dorinte si viziunii priviind traiul nostrum e timpul pentru PNL si politicieni din acest partid .
Răspunde
0 0
mari
25 Mar 14:29
Orice vot pentru PMP si celelalte partide din jurul lui Traian Basescu este un vot irosit Singura alternativa de dreapta este PNL sa opreasca partidul-stat a lui Ponta
Răspunde
0 0
Mario
25 Mar 14:26
Fiecare vot pentru PMP si pentru celelalte partide din jurul lui Traian Basescu este un vot irosit. Singura alternativa de dreapta care poate sa opreasca tavalugul partidului-stat condus de Ponta este PNL.
Răspunde
0 0
Dima Ema
25 Mar 14:03
Cum sa mai votam PMP cand stim ca e un vot aruncat ca traian basescu, singura alternativa de dreapta este PNL. Dar pot zice ca sunt in culmea fericirii ca doamna Elena Basescu ne v-a mai face de ras in Europarlament.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print