EUROPARLAMENTARE 2014: CRISTIAN PREDA va deschide lista PMP - surse

EUROPARLAMENTARE 2014: CRISTIAN PREDA va deschide lista PMP - surse
EUROPARLAMENTARE 2014: CRISTIAN PREDA va deschide lista PMP - surse

Europarlamentarul Cristian Preda, fost membru PDL, va deschide lista PMP la alegerile europarlamentare din 25 mai, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Conform surselor citate, decizia a fost luată luni de Colegiul Naţional al PMP.

Lista de candidaţi va fi completată într-o nouă şedinţă a Colegiului Naţional, care va avea loc sâmbătă.

Surse politice declarau pentru MEDIAFAX în urmă cu aproximativ două luni că Elena Băsescu, în prezent europarlamentar PDL, dar care nu mai este susţinută de propriul partid pentru reînnoirea mandatului, ar dori să candideze, dar susţinută cel mai probabil de PMP.

O decizie în acest sens ar putea fi luată tot sâmbătă, ţinând cont de faptul că, deocamdată, Elena Băsescu este membru PDL şi că termenul pentru depunerea listelor de candidaturi la BEC expiră în 26 martie.

În 12 februarie, Elena Udrea declara că Elena Băsescu nu şi-a exprimat deocamdată intenţia de a candida "sub o formă sau alta" pentru un nou mandat la PE.

"Doamna Băsescu nu şi-a exprimat până acum o intenţie de a candida sub o formă sau alta, după ce vom şti ce doreşte doamna Băsescu să facă mai departe, vă pot răspunde", a spus Elena Udrea, întrebată dacă va susţine candidatura Elenei Băsescu la europarlamentare.

Pe de altă parte, şi-au mai exprimat dorinţa de a candida din partea PMP la europarlamentare foştii miniştri Daniel Funeriu şi Teodor Baconschi.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
daniel
13 Mar 22:35
orice parinte ii doreste binele fiului/fiicei sale.asa si aici,indiferent de calitatile copilului.
Răspunde
0 0
Denis
13 Mar 21:10
Elena Basescu risca sa ramana fara serviciu dar se pare tata are grija de fetele lui. Este umilito pentru Romania sa avem un presedinte asemenea lui Traian Basescu ce este dispus sa isi piarda orice urma de credibilitate pentru a isi vedea fiica in PE.Nici are nici un sens sa vorbim acum de calitatile intelectuale ale drei Basescu.
Răspunde
0 0
Razvan Tudose
13 Mar 20:56
Multi s-au intrebat de ce incalca Traian Basescu fara jena Constitutia si participa si investeste fara jene, pe fata, toate resursele pe care le are la dispozitie pentru consolidarea Partidului Miscarea Populara (pana si denumirea partidului este dubioasa, amintindu-ne de vremuri nu de mult apuse). Raspunsul este: Elena Basescu risca sa ramana fara serviciu, iar presedintele pare sa piarda orice urma de credibilitate doar pentru a-si vedea fiica in Parlamentul European. Despre calitatile domnisoarei sau doamnei Basescu (nu mai stiu care este starea civica actuala) nu are sens sa mai discutam.
Răspunde
0 0
unguru
13 Mar 19:20
Este umitor pentru Romania sa avem un presedinte dispus sa piarda orice urma de credibilitate pentru a isi vedea fiica in Parlamentul European.EEBA risca sa ramana fara job...de fapt familia Basescu fara paine,chiar penibil,oare de ce nu e pe locu 1,sau se inbolnaveste Preda,oricum are o fata mai ....
Răspunde
0 -1
Florentina Piva
13 Mar 18:20
Traian Basescu incalca fara jena Constitutia.Este de-a dreptul incredibil ca Elena Basescu va ajunge din nou pe listele de candidati la europarlamentare.Este umitor pentru Romania sa avem un presedinte dispus sa piarda orice urma de credibilitate pentru a isi vedea fiica in Parlamentul European.
Răspunde
0 0
Vornicu
13 Mar 17:20
Basescu investeste in PMP ca fica-sa sa nu piarda locul la Parlamentul European!
Răspunde
0 0
Vasile Pascu
13 Mar 16:49
Trebuie sa sustinem PNL si sa credem in ei deoarece ei vor duce lucrurile in spre bine si ne vor ajuta in toate felurile posibile in care vor putea!Trebuie sa credem in ei!
Răspunde
0 0
Vali
13 Mar 15:25
Se pare ca lui Basescu ii place s-o vada pe fica sa cum se chinuie sa articuleze cateva propozitii. Ce sa caute in parlamentul European, sa ne faca din nou de ras? Posturile asigurate pe la firmele prieteniilor nu i-au fost suficiente. Intelegem ca tata sa creezi avantaje copiilor tai, dar nici chiar asa. Nu am uitat de Ioana, care a achizitionat un teren agricol de 290 hectare în judetul Călărasi, contractand un credit ipotecar pe 30 de ani de peste un milion de euro şi achitand din surse proprii aproape 280.000 de euro.Ce mai urmeza ?
Răspunde
0 0
Mario
13 Mar 14:35
Comentariul tău aici*Este umilitor pentru Romania sa avem un presedinte dispus sa piarda orice urma de credibilitate pentru a isi vedea fiica in Parlamentul European.
Răspunde
0 0
Marcu G
13 Mar 14:29
Nu stiu ce cauta aceasta fata in plenul Parlamentul European. Pe Langa faptul ca aceasta nu stie sa lege doua cuvinte si sa scrie corect gramatical, mai are si pretentii de reinnoire a mandatului. Sustin femeile in politica , dar nu pe cele incapabile sa i a decizii corecte si care se bazeaza pe banutii lui taticu. Prostie la puterea a 10a
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print