Descoperirea de ULTIMĂ ORĂ care ne poate prelungi viaţa cu PÂNĂ LA 30 DE ANI

De-a lungul timpului, medicina a facut progrese considerabile, iar media de viata este mai mare decat oricand in trecut. Procesul nu se opreste aici, ba chiar se pare ca e abia la inceput.

O descoperire  facuta de oamenii de stiinta din Coreea ar putea avea implicatii profunde, atat in medicina cat si in evolutia omenirii in general, relateaza How Life Works, citat de ziare.com.

Descoperirea senzationala, pe care au facut-o oamenii de stiinta sud-coreeni, ar putea sa prelungeasca viata a sute de milioane de oameni cu 10, 20 sau chiar 30 de ani. Mai exact, s-ar putea sa fim la un pas de a castiga lupta cu tensiunea arteriala, principala cauza a accidentelor cardio-vasculare.

Specialistii au gasit o solutie-minune, care le poate schimba viata in bine si ii poate scapa de dietele anoste si pline de restrictii.Este vorba despre o substanta care are in componenta un polifenol (botezat Seanol) si o materie numita Calamarina, care a fost izolata in compozitia unei alge descoperite langa coastele Coreei. Polifenolii din compozitia acestei alge sunt de 100 de ori mai puternici decat orice antioxidant cunoscut pana acum.

Descoperirea lor este rodul a 15 ani de munca de cercetare dusa de echipa doctorului Haengwoo Lee, un renumit biochimist din Seatle, USA.

Polifenolii minune pot penetra cheagurile de grasime care se formeaza pe vasele de sange, eliberand vasele blocate si readucand presiunea arteriala la valori normale. La randul ei, Calamarina, bogata in Omega-3, reda pofta de viata, reduce stresul si anxietatea, problemele de memorie si de vedere. Aceste doua elemente, Calamarina si Seanolul, au fost combinate de dr. Lee cu vitamina D, devenind cel mai nou si puternic supliment, in lupta cu bolile batranetei, Marine-D3.

Folosit pe scara larga, acest supliment ar putea genera o noua revolutie demografica la nivel planetar, insa pana atunci mai are cateva teste de trecut, inclusiv pe cel al pietei.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Balog Sebastian
09 dec 09:44
Exista deja acest produs de ceva vreme dar dupa ce am citit multe comentarii pe forumuri parerile celor care l-au utilizat sunt impartite. Unii spun ca simt diferenta altii spun ca nu i-a ajutat cu nimic. E posibil ca review-urile pozitive sa fie reclama deci.. sunt cam multe comentarii negative pentru un produs minune.
Răspunde
2 -1
liliac.alb
04 nov 17:31
Ok, sa admitem ca acest produs este bun, chiar foarte bun. Asta ne va face dependenti de el si de compania producatoare?? Asta sa fie solutia? Fireste ca nu. Numai prin educatie si mai ales autoeducatie vom reusi sa avem un stil de viata mai sanatos, care e imbatabil cand e vorba de viata lunga. Acesta nu costa bani, cat mai ales bun simt, curaj, etc
Răspunde
0 0
dr. melcincopeici
04 nov 12:19
FITZI PRACTICI SHI RATIONALI... INDIFERENT DE IMPORTANTZA UNEI DESCOPERIRI...A O APLICA OMENIRII IN ANSAMBLU SAU MACAR UNUI PROCENT INSEMNAT...ESTE IMPOSIBIL !
NOI NU REUSIM SA IMPARTZIM RESURSELE DE APA SHI HRANA MINIME...CA SA ERADICAM RUSHINOASA MORTALITATE DE PE UNELE CONTINENTE SAU LOCATZII PRECISE !
ILUMINATI SAU OCULTA SAU BILDERBERG... SUNT PREOCUPATZI DE EXACT CONTRARIUL... CUM SA MICSHOREZE DURATA DE VIATZA ;)))))
Răspunde
0 0
Alexandru Batagui
04 nov 06:59
Interesant articolul. Alexandru Batagui
Răspunde
0 0
Alexandru Batagui
04 nov 06:57
Interesant articolul. Alexandru Batagui
Răspunde
0 -3
PRELUNGIREA VIETZII
03 nov 22:16
TEHNOCRAŢIA SALVEAZĂ ROMÂNIA . Partidele poulitice au demonstrat suficient ceea ce sunt capabile să facă . La fel ne-au demonstrat-o şi toţi pouliticienii . Este suficient cât ne-au arătat ce capabili sunt toţi . AJUNGE . Este timpul sa dispară toţi, cu partidele lor cu tot . Nu mai avem nevoie de asemenea aşa zişi conducători, care nu au carnet de conducere, adică nu sunt profesionişti, nu sunt capabili să conducă o ţară astfel încât poporul să trăiască bine . Nu mai avem nevoie de ei... . Avem nevoie de tehnocraţi , specialişti adevăraţi, care să administreze ţara aceasta intr-un mod profesionist şi responsabil . Şi cu responsabilitate adevărată... . / UPDATE: Acei tehnocraţi (specialişti) care vor fi promovaţi, trebuie să indeplinească o condiţie eliminatorie şi anume: Să nu fi făcut parte din nici un (rahat de) partid politic. Aceasta pt cei care vor sa administreze ţara . Ar mai fi incă o condiţie mişto pe care ar fi indicat să o indeplinească... Să depună jurământul cu o mână pe drapel şi cu cealaltă mână pe o (sfântă) ghilotină . Fără mişto... . Vorbesc foarte serios . Aceasta o să-i motiveze şi stimuleze să fie serioşi şi cinstiţi . Şi să fie implementat un sistem de drepturi şi recompense , dar şi de pedepse . Totul aplicat corect. Fără alte vrăjeli... . / Altă chestie este că nu ştiu dacă udmriştii s-au inregistrat până la urmă in rândul partidelor, sau au rămas incă tot uniune (cică) culturală, dar cu anumite tendinţe de comportament antistatal (aproape terorist chiar) . Deci pt aceştia este necesară o menţiune specială, adică o rubrică separată , unde să fie menţionaţi aceştia . Aceasta pt ca să (le) fie clar... .
Răspunde
0 -2
PRELUNGIREA VIETZII
03 nov 22:05
Nu ştiţi cum să scăpaţi de toate partidele poulitice...? Este simplu . Un exemplu este siteul acesta: petitiionline. ro (sau alte siteuri cu petiţii online) . Trebuie doar să facă cineva o petiţie pe un site şi să adune semnături ale celor care s-au săturat de porcăria aceasta numită partid politic şi care vor ca această porcărie să dispară , iar ţara noastră să fie administrată de tehnocraţi . Cu douăzeci de mii, sau cu cincizeci de mii de semnături adunate se poate cere SCOATEREA partidelor politce din peisajul românesc şi introducerea unei administraţii formată din tehnocraţi , aleşi după valoarea lor reală, prin examene. Câştigă acela care este cel mai bun. Aceasta in toate domeniile de activitate. La fel cum, de exemplu, intr-o echipă formată din zece (sau oricâţi ar fi) electricieni , cel mai meseriaş (priceput) dintre ei este ales să fie şef de echipă . Simplu, logic şi corect. Şi cinstit şi adevărat, adică pe bune . AŞADAR , cine o să inceapă o asemenea acţiune...? Eu nu o pot face . Dar măcar v-am dat nişte detalii . Am văzut pe aici că zicea unul că ei au sânge . Poate citeşte aici. Oricum , pot să o pornească mai mulţi şi să o promoveze pe net sau in orice fel . Se poate face şi direct (pe teren, cum se zice) , nu doar pe net . Sper că v-am zis suficient. De acum depinde doar de voi... . P.S.: Prin termenul de Scoaterea din peisaj , am vrut să zic desfiinţarea . Acum este clar pt toţi...
Răspunde
1 -5
Gica
03 nov 17:23
Daca un supliment, vitamina etc spune ca amelioreaza, trateaza etc si nu are dovezi in acest sens, FDA nu aproba. FDA nu aproba toate suplimentele chiar daca scrie pe ambalaj ce contin. Uita-te pe toate suplimentele din famacii, daca traiesti un USa si ai sa vezi ca nu scrie ca sunt aprobate FDA. Nu te da rotund , cand de fapt esti patrat. You catch my drift, pal?
Răspunde
radukku
2 -1
radukku
03 nov 19:53
8 "Dietary supplements are not approved by the government for safety and effectiveness before they are marketed. If the dietary supplement contains a NEW ingredient, that ingredient will be reviewed by FDA (not approved) prior to marketing — but only for safety, not effectiveness.

The manufacturers and distributors of dietary supplements are responsible for making sure their products are safe BEFORE they go to market. Manufacturers are required to produce dietary supplements to minimum quality standards and ensure that they do not contain contaminants or impurities, and are accurately labeled."

Sa-ti traduc sau traiesti "un USa"?
1 -3
Gica
03 nov 16:37
Se gaseste de vanzare pe Amazon.com. Costa in jur de 51$ . Sunt persoane extrem de satisfacute de el si persoane extrem de dezamagite care nu au vazut nici o schimbare. Media este de 3/4 stele din 5 . Asa ca nu stiu daca este chiar asa cum spun producatorii. Un plus este faptul ca nu multe suplimente in USa sunt aprobate de FDA( autoritatea statului ce reglementeaza folosirea medicamentelor) , iar asta este FDA aprobat.
Răspunde
radukku
3 -1
radukku
03 nov 17:14
3 Nu, FDA este foarte permisiva pe partea se suplimente, dar foarte restrictiva fata de "medicamentele reale". FDA aproba sub forma de suplimente alimentare toate medicamentele care nu au reusit sa demonstreze prin studii stiintifice efecte pozitive semnificative, dar care au demonstrat lipsa efectelor negative majore. Conditia este sa fie scris pe ambalaj ce contine. Mai exact, daca pui faina de grau intr-o capsula si-o vinzi ca medicament anti-cancer, ai sanse mari ca noul "medicament" sa fie aprobat de FDA ca supliment alimentar cu conditia sa specifici ce contine - pulbere de Triticum (faina de grau).
6 -3
piccolo
03 nov 15:30
Oricat ar incerca cercetatorii sa gaseasca leacuri pentru viata pamanteana, cheia e la cei care controleaza distributia demografica pe planeta..
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print