Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

CRIN ANTONESCU şi-a dat DEMISIA din fruntea SENATULUI

CRIN ANTONESCU şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al SENATULUI. CRIN ANTONESCU a atacat dur Guvernul Ponta III. "S-a sinucis politic!", a comentat premierul Victor Ponta, imediat după anunţul liberalului.

CRIN ANTONESCU şi-a dat DEMISIA din fruntea SENATULUI / Foto: MEDIAFAX
CRIN ANTONESCU şi-a dat DEMISIA din fruntea SENATULUI / Foto: MEDIAFAX

CRIN ANTONESCU A DEMISIONAT. "Asta era de demonstrat domnule prim-ministru, domnule preşedinte, îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al Senatului", a declarat CRIN ANTONESCU, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

CRIN ANTONESCU. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a mulţumit, luni, în plenul Parlamentului, social-democraţilor pentru colaborare, precizând că nu ar putea spune că e "o plăcere" să facă "afaceri" cu aceştia, dar şi că face un apel să înceteze cu afirmaţiile că-i aşteaptă pe liberali să se întoarcă în Guvern, scrie MEDIAFAX.

"După ce am avut cinstea să vă asigur că vom vota împotriva acestui Guvern, permiteţi-mi, domnule prim-ministru şi colegi parlamentari din PSD, mulţumindu-vă pentru colaborarea noastră în aceşti ani – nu aş spune chiar că e o plăcere să facem afaceri cu dumneavoastră – dar trebuie totuşi să vă mulţumesc", le-a spus CRIN ANTONESCU social-democraţilor, de la tribuna Parlamentului.

CRIN ANTONESCU a făcut în acelaşi timp un apel la PSD să înceteze cu afirmaţiile legate de faptul că îi aşteaptă pe liberali să se întoarcă în Guvern.

"Încetaţi cu lucruri care nu sunt demne de partide mari, de partide parlamentare, de oameni politici adevăraţi. Încetaţi să spuneţi că aşteptaţi să ne întoarcem, încetaţi să spuneţi că lăsaţi uşile deschise la Guvern. Aflaţi, acceptaţi şi învăţaţi, că există şi onoare şi că există decizii politice care se respectă", a mai afirmat liderul PNL.

PONTA: ANTONESCU S-A SINUCIS POLITIC!

Prin gestul său de a-şi da demisia de la şefia Senatului, CRIN ANTONESCU "s-a sinucis politic", a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta.

GEOANĂ: Preşedinţia lui ANTONESCU la Senat a fost ca APA SFINŢITĂ, nu a contat

De altfel, într-o intervenţie la Realitatea TV, Mircea Geoană a criticat prestaţia liberalului în fruntea Senatului. "A fost ca apa sfinţită, nici bună, nici rea", a spus Geoană.
Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Equalizer, in curand pe marile ecrane
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 19:49
ecuisine.ro
Paste linguini cu porc
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:00
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET