CLIPE DRAMATICE. Au leşinat de durere la înmormântarea copilului ucis pe trecerea de pietoni

Au leşinat de durere la ultimul drum al copilului ucis pe trecerea de pietoni
Au leşinat de durere la ultimul drum al copilului ucis pe trecerea de pietoni

Mario, băieţelul de nici 6 ani care a sfârşit într-un mod cumplit, omorât pe trecerea de pietoni de un şofer care l-a lovit în plin pe strada Gheorghe Doja din Suceava, a fost condus, ieri, pe ultimul drum, din satul familiei sale, Sf. Ilie, în comuna Şcheia.

 Mario Vasilică a avut parte de o slujbă de înmormântare scurtă, în care nu s-a auzit niciodată din vocea preotului „Dumnezeu să-l ierte!” Asta pentru că Mario nu a avut timp să greşească pe acest pământ, scrie monitorulsv.ro.

Micuţul a fost plâns şi de oameni care nu erau din Sf. Ilie, oameni care au auzit de tragedie din presă ori au fost la locul accidentului şi au ţinut să fie alături de el pe ultimul drum. Pentru mama lui Mario şi pentru una din mătuşile sale despărţirea s-a dovedit prea grea, astfel că femeile pur şi simplu au căzut de pe picioare în momentul în care peste Mario s-a aşezat pe veci capacul sicriului.

Oameni sfâşiaţi de durere, de la rude şi până la necunoscuţi. Trupul neînsufleţit a fost dus până la o răscruce de drumuri, conform obiceiului local, după care cortegiul s-a îndreptat spre biserica veche din Sf. Ilie. Printre cei prezenţi la înmormântare l-am găsit pe Liviu Bobu, cel care s-a aflat la câţiva paşi de locul accidentului.

„Eu am fost primul care a ajuns la băiat după impact, e o tragedie care m-a marcat foarte tare şi măcar atât am putut face, să fiu şi eu aici”, a spus bărbatul. Pe lângă durere, pe cei mai mulţi din membrii familiei lui Mario îi încerca şi un sentiment de furie.

Nicu Roznovan, unchiul băiatului, a spus: „E foarte greu în familia noastră, tragedia aceasta ne-a distrus pe toţi. Eu sper să se facă dreptate, iar individul care a fost la volan să plătească scump”. Una dintre mătuşile băiatului, Lili Roznovan, a încercat un sentiment de iertare: „Când moare cineva bolnav, spui că poate e mai bine că l-a strâns Dumnezeu, dar aşa, când duci copilaşul de mână şi ţi-l ia deodată... poate că nu e vinovat nici şoferul, poate nu a observat, nu putem să judecăm noi, Dumnezeu ne judecă pe toţi după fapte”, şi-a spus amarul femeia.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

7 -1
mihai viteazul
25 Jul 15:30
de ce tot prezentati stiri d-astea? v-ati facut Stirile de la ora 5?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print