Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

VIRUSUL Aninoasa se extinde! Ce localităţi din România au intrat în INSOLVENŢĂ în 2014

Trei localităţi din România au intrat în insolvenţă de la începutul acestui an, după precedentul creat de oraşul Aninoasa în vara anului trecut.

Aninoasa, un Detroit românesc
Aninoasa, un Detroit românesc

România are 680 de localităţi care înregistrează restanţe mai mari de 90 de zile la plata datoriilor, din care patru sunt deja intrate în insolvenţă, arată datele centralizate la Ministerul Finanţelor, prezentate de Adevarul.ro.

Localităţile proaspăt intrate în incapacitate de plată sunt Ardeoani (judeţul Bacău), Nalbant (Tulcea) şi Năruja (Vrancea), ultima dintre ele fiind în faza de analiză a cererii de intrare în insolvenţă.

Toate acestea urmează exemplul oraşului Aninoasa (din Valea Jiului, judeţul Hunedoara), care şi-a declarat falimentul în iulie 2013, la scurt timp după intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvenului nr.46/2013 privind criza financiară şi insolvenţa unităţilor administrativ-teritoriale.

Mai multe aici.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
ecuisine.ro
Tortellini de casa
STIRI | REALITATEA.NET
17 Septembrie, 11:18
ADEVARUL.RO
Adevarul.ro
Regii unei ţări poluate
STIRI | REALITATEA.NET
16 Septembrie, 18:23
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET