VIRUSUL Aninoasa se extinde! Ce localităţi din România au intrat în INSOLVENŢĂ în 2014

Aninoasa, un Detroit românesc
Aninoasa, un Detroit românesc

Trei localităţi din România au intrat în insolvenţă de la începutul acestui an, după precedentul creat de oraşul Aninoasa în vara anului trecut.

România are 680 de localităţi care înregistrează restanţe mai mari de 90 de zile la plata datoriilor, din care patru sunt deja intrate în insolvenţă, arată datele centralizate la Ministerul Finanţelor, prezentate de Adevarul.ro.

Localităţile proaspăt intrate în incapacitate de plată sunt Ardeoani (judeţul Bacău), Nalbant (Tulcea) şi Năruja (Vrancea), ultima dintre ele fiind în faza de analiză a cererii de intrare în insolvenţă.

Toate acestea urmează exemplul oraşului Aninoasa (din Valea Jiului, judeţul Hunedoara), care şi-a declarat falimentul în iulie 2013, la scurt timp după intrarea în vigoare a Ordonanţei de Urgenţă a Guvenului nr.46/2013 privind criza financiară şi insolvenţa unităţilor administrativ-teritoriale.

Mai multe aici.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

6 0
Vierme
14 Mar 09:50
Localitati pline de votanti USL (PSD).
S-au umplut de lapte si miere.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print