AVION DISPĂRUT. Aeronava s-ar fi prăbuşit în Oceanul Indian. O navă militară a SUA verifică ipoteza

AVIONUL DISPĂRUT. Ultimele CUVINTE ale copilotului
AVIONUL DISPĂRUT. Ultimele CUVINTE ale copilotului

AVION DISPĂRUT. Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-ar fi putut prăbuşi în Oceanul Indian. SUA au trimis o navă pentru a verifica această zonă, relatează ABC News, în pagina electronică.

AVION DISPĂRUT. Statele Unite au "indicii" că avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-ar fi putut prăbuşi în Oceanul Indian şi au trimis nava USS Kidd pentru a verifica această zonă, relatează ABC News, în pagina electronică.

Va dura 24 de ore pentru ca nava să ajungă în zona respectivă, a declarat un oficial din cadrul Pentagonului pentru ABC News. "Avem indicii că avionul s-a prăbuşit în Oceanul Indian", după ce ar fi zburat patru sau cinci ore după ce a dispărut de pe radar, a declarat oficialul.

Acţiunea americană intervine la câteva ore după ce oficiali malaysieni au declarat că au extins căutarea în Marea Andaman şi că au cerut ajutor din partea Indiei pentru găsirea avionului.

Zborul MH370, operat de Malaysia Airlines şi efectuat de un avion Boeing 777 cu 239 de persoane la bord a dispărut undeva între estul Malaysiei şi Vietnam. Căutările nu au condus la niciun rezultat până în prezent, în pofida mobilizării unor mijloace "fără precedent", potrivit Kuala Lumpur.

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

8 0
Andreea
14 Mar 06:18
daca
pierzi un i phone tehnologia iti permite sa il localizezi unde se afla
daca se pierde un avion cu 239 de persoane nimeni nu stie nimic
Răspunde
7 -1
Spaceman
13 Mar 23:03
Avionul cu nr. de zbor MH370,înainte de a dispărea de pe radar,a fost văzut cotind la vest și mai putea zbura 3500 Km,poate ca cine ar fi vrut sa-i facă dispăruți pe cei 20 de ingineri angajați ai Freescale,aflați printre cei 239 pasageri,ar fi prăbușit avionul în Marea Arabiei,ptr a părea un atac terorist.Reamintesc ca Freescale a primit o lovitura dura prin pierderea celor 20 de angajați,în favoarea celor de la Texas Instruments,vechii lor rivali.Freescale lucra intens la dezvoltarea unor microcipuri performante și ieftine,foarte eficiente,cu care ar fi urmat sa se echipeze viitoarele autoturisme și alte echipamente de larg consum.
Răspunde
7 0
Godfather
13 Mar 23:36
4 Buna teoria ta, dar putin probabila.
Avionul avea o aripa reparata anul trecut...eu n-as merge nici macar cu o masina cu anvelopa reparata.
5 -8
Michael
13 Mar 21:35
Probleme grele le rezolva Americanii pentru toata lumea.Bravo lor.
Răspunde
7 -2
Godfather
13 Mar 23:45
2 Ce au rezolvat? Deocamdata nimic! Avionul e construit de ei si vor sa-l gaseasca primii, ca nu cumva altii sa descopere o greseala sau o reparatie proasta! Caz in care americanii or sa piarda iar multe miliarde de la comenzile de avioane in favoarea Airbus.
Americanii nu rezolva nimic si nu ajuta pe nimeni, vor sa se acopere pe ei sa nu-si piarda $$$ !
...uauuu....americanii...perciunatii....ajuta pe toata lumea ...bleah !
Afișează mai multe comentarii
print