Fii la curent cu cele mai importante ştiri ale zilei
REALITATEA.NET pe Facebook REALITATEA.NET pe Twitter REALITATEA.NET pe Pinterest REALITATEA.NET pe RSS REALITATEA.NET pe Newsletter REALITATEA.NET pe Youtube

AVION DISPĂRUT. Aeronava s-ar fi prăbuşit în Oceanul Indian. O navă militară a SUA verifică ipoteza

AVION DISPĂRUT. Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-ar fi putut prăbuşi în Oceanul Indian. SUA au trimis o navă pentru a verifica această zonă, relatează ABC News, în pagina electronică.

AVIONUL DISPĂRUT. Ultimele CUVINTE ale copilotului
AVIONUL DISPĂRUT. Ultimele CUVINTE ale copilotului

AVION DISPĂRUT. Statele Unite au "indicii" că avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-ar fi putut prăbuşi în Oceanul Indian şi au trimis nava USS Kidd pentru a verifica această zonă, relatează ABC News, în pagina electronică.

Va dura 24 de ore pentru ca nava să ajungă în zona respectivă, a declarat un oficial din cadrul Pentagonului pentru ABC News. "Avem indicii că avionul s-a prăbuşit în Oceanul Indian", după ce ar fi zburat patru sau cinci ore după ce a dispărut de pe radar, a declarat oficialul.

Acţiunea americană intervine la câteva ore după ce oficiali malaysieni au declarat că au extins căutarea în Marea Andaman şi că au cerut ajutor din partea Indiei pentru găsirea avionului.

Zborul MH370, operat de Malaysia Airlines şi efectuat de un avion Boeing 777 cu 239 de persoane la bord a dispărut undeva între estul Malaysiei şi Vietnam. Căutările nu au condus la niciun rezultat până în prezent, în pofida mobilizării unor mijloace "fără precedent", potrivit Kuala Lumpur.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!

COSMOPOLITAN | ECUISINE
Cosmopolitan.ro
Cum functioneaza dieta MAYO?
STIRI | REALITATEA.NET
02 Octombrie, 01:00
ecuisine.ro
Cum sa prepari dressingul pentru salata
STIRI | REALITATEA.NET
01 Octombrie, 18:14
print
Upload fişiere:Trimite
CELE MAI NOI ŞTIRI
CELE MAI CITITE ŞTIRI 3h 24h 7z 30z
Joburi
CELE MAI COMENTATE ŞTIRI
REALITATEA.NET foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigarii implică acceptarea lor. Află mai multe. X
Urmărește-ne

Urmărește REALITATEA.NET