Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Dacă vezi astfel de valuri pătrate, ieși imediat din apă
Dacă vezi astfel de valuri pătrate, ieși imediat din apă! Fenomenul ciudat care a șocat cercetătorii
Natura este plină de surprize și mister. De la cele mai mari și mai puternice fenomene, cum ar fi cutremurele și erupțiile vulcanice, la cele mai subtile și mai ciudate, cum ar fi fenomenele optice sau aurorele, ea ne oferă mereu noi și noi pretexte pentru a ne hrăni admirația și curiozitatea. Un astfel de fenomen care a șocat cercetătorii și a atras atenția lumii este cel al valurilor pătrate, un eveniment natural care s-a materializat într-un loc unde nu ar fi fost așteptat.
Legea care reduce greutatea din ghiozdanele elevilor. 80% dintre copii au probleme la coloana vertebrală din cauza kilogramelor pe le cară
Legea care reduce greutatea din ghiozdanele elevilor. 80% dintre copii au probleme la coloana vertebrală din cauza kilogramelor pe care le cară
Într-un efort de a proteja sănătatea copiilor, Ministerul Sănătății propune un proiect de modificare a ordinului nr. 1456/2020, care va obliga școlile să implementeze măsuri pentru reducerea greutății ghiozdanelor elevilor. Această inițiativă ar putea aduce schimbări semnificative în viața școlară a elevilor din ciclul primar și gimnazial.
Daniel Băluță, la lansarea studiului pentru proiectul aeroportului din sudul Bucureştiului
Aeroportul București-Sud, noua poartă de acces către Europa, va deservi peste 11 milioane de pasageri și va permite transportul a minimum 30.000 de tone de mărfuri în fiecare an
Aeroportul București-Sud, ce urmează a fi construit la sud de Capitală, în urma unui parteneriat ce va reuni autorități locale și centrale cu atribuții în domeniu, va fi dimensionat astfel încât să poată deservi peste 11 milioane de pasageri, într-o primă fază, cu posibilitatea de extindere pentru a acomoda peste 20 de milioane de pasageri în etapa a doua și să permită transportul pe cale aeriană a cel puțin 30.000 de tone de mărfuri.
Yoga cu câini este extrem de populară (foto: Profimedia)
Yoga cu căței, interzisă în Italia."Doga" este tot mai populară, inclusiv în România
Autoritățile italiene au interzis cursurile de yoga cu căței, extrem de populare sub denumirea de "doga". Pe viitor, la acestea vor putea participa doar câini adulți și special antrenați. Decizia a fost luată în urma valului de reclamații venite de la iubitorii animalelor, care au argumentat că astfel de căței sunt folosiți doar pentru a atrage clienți, fără ca cineva să fie interesat de bunăstarea animalelor.
Horoscopul dragostei, săptămâna 20 - 26 mai
Horoscopul dragostei, săptămâna 20 - 26 mai. Orgoliul pune bețe în roate îndrăgostiților. Trei zodii vor învăța să renunțe la ego
Săptămâna următore se anunță una plină de contradicții și schimbări, care vor testa puterea relațiilor. În această perioadă, orgoliul și dorințele proprii vor fi în conflict cu sentimentele și nevoile celuilalt. Cu toate acestea, vor exista și oportunități de creștere și evoluție, iar astrele ne sfătuim să ne apropiem de partener cu o minte deschisă și o inimă sensibilă pentru a ajunge la un nivel mai înalt de intimitate.
Vladimir Putin și Xi Jinping au avut discuții „calde și tovărășești”. Foto: Profimedia
Vladimir Putin și Xi Jinping au avut discuții „calde și tovărășești”. Declarația finală proclamă „o nouă eră”
Într-o mișcare care a generat atenție mondială, președinții Xi Jinping și Vladimir Putin au anunțat recent o nouă etapă de colaborare între China și Rusia, două dintre cele mai mari economii și puteri politice ale lumii. Această inițiativă de parteneriat a fost descrisă ca o "nouă eră" de cooperare între cele două țări, care speră să creeze noi oportunități pentru dezvoltarea economică și pentru consolidarea relațiilor internaționale.
Program de beneficii
Cum se poate evalua eficiența unui program de beneficii într-o companie?
Un program de beneficii bine structurat poate fi un instrument valoros pentru a atrage și menține angajații într-o companie. Cu toate acestea, pentru a evalua eficiența unui astfel de program, este important să se efectueze o analiză atentă și să se urmărească anumiți indicatori cheie. De obicei, această analiză este efectuată de departamentul de resurse umane, însă, dacă ai o firmă mică, este și în interesul tău să observi cât de eficiente sunt beneficiile pe care le acorzi angajaților.
CCIR
CCIR susține decizia Guvernului României de a relua construcția canalului Dunăre-București
București, 17 mai 2024: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) susține public demersul prim-ministrului Guvernului României, dl Marcel Ciolacu, de a relua construcția canalului navigabil Dunare-București, proiect cu un impact semnificativ asupra dezvoltării economiei naționale, prin asigurarea unor fluxuri comerciale importante, precum și prin crearea unui număr important de locuri de muncă.
Haos pe aeroport. Zeci de pasageri au pierdut zborul după ce avionul a decolat cu doar o parte din oameni
Haos pe aeroport. Zeci de pasageri au pierdut zborul după ce avionul a decolat cu doar o parte din oameni
Haos pe Aeroportul din Cluj-Napoca, acolo unde zeci de oameni au pierdut zborul spre Paris, deși au fost asigurați că avionul îi va aștepta. Pasagerii au fost puși să aștepte din cauza unor defecțiuni tehnice, după ce scannerele de securitate s-au stricat în urma unei pene de curent. Oamenii au făcut scandal, iar când li s-au oferit alte rute alternative, pasagerii au fost puși să plătească în plus.