Prim-vicepreședintele PNL este încrezător în succesul partidului la europarlamentare

Rareș Bogdan, mesaj tranșant pentru electoratului PNL. A-i da un vot lui Nicușor Dan însemnă a-l arunca pe apa sâmbetei

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan este încrezător în șansa pe care o are candidatul partidului la Primăria Generală, Sebastian. Chiar dacă sondajele nu-l indică, deocamdată, printre favoriți, Bogdan este convins că electoratul liberal din București se va mobiliza. Europarlamentarul a transmis un mesaj cât se poate de tranșant liberalilor care cred că votând-l pe actualul edil se păstrează opțiunea de dreapta.

POLITICĂ











Victor Ponta aruncă bomba, după ce a dat în judecată DNA: Kovesi a pus omul Serviciilor să îmi facă dosar politic
Victor Ponta aruncă bomba, după ce a dat în judecată DNA: Kovesi a pus omul Serviciilor să îmi facă dosar politic
Victor Ponta și-a amintit abia acum de existența și tacticile Statului Paralel. Fostul premier se judecă acum cu DNA și cu procurorul care a instrumentat cauza „Turceni-Rovinari”. Ponta a declarat în exclusivitate pentru Realitatea PLUS că este vorba despre un dosar fabricat politic la comanda Laurei Codruța Kovesi, prin intermediul procurorului Jean Uncheșelu. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să îl contacteze pe procurorul vizat de acuzații, dar până la acest moment, Jean Uncheșelu nu a oferit o reacție. 

POLITICĂ

















George Simion/ Captură video
George Simion, după plecările masive din AUR. Liderul suveraniștilor s-a filmat pe TikTok în timp ce înjură și lansează atacuri fără precedent la adresa trădătorilor
Videoclip halucinant cu liderul AUR! George Simion s-a filmat în timp ce înjură și lansează atacuri fără precedent la adresa trădătorilor din partid. Totul a pornit după un scandal de proporții în teritoriu. Candidatul la Primăria Buzăului s-a retras și a lansat acuzații foarte grave la adresa șefilor din partid: „AUR este cea mai mare otravă pentru electoratul românesc”, a spus Elena Năstăsoiu. 

POLITICĂ