Articolele din categoria EXTERN:

Fabian Cancelarich a murit
Doliu în lumea sportului. Un fotbalist legendar al naționalei a decedat
Fotbalul mondial este în doliu după vestea tragică a dispariției unui fotbalist legendă al naționalei Argentinei. Fabian Cancelarich, unul dintre portarii de marcă ai Argentinei la Cupa Mondială din 1990, desfășurată în Italia, a încetat din viață marți, la vârsta de 58 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Cancelarich îndeplinea funcția de antrenor pentru portari la clubul Ferro Carril Oeste în momentul tragicului incident.
Primele incendii majore de vegetație, mii de oameni evacuați. Canada, sub flăcări
Primele incendii majore de vegetație, mii de oameni evacuați. Canada, sub flăcări
Este stare de alertă în mai multe zone din Canada. Primele incendii majore care au lovit țara în acest an au făcut prăpăd. Mii de oameni au fost evacuați în vestul țării, iar, în statul american Minnesota, a fost emisă prima alertă de calitate a aerului din cauza fumului puternic. Pompierii lucrează contracronometru pentru a stinge flăcările scăpate de sub control și se tem că răul abia acum începe. 
Un bărbat şi o femeie, descoperiţi în timp ce întrețineau raporturi sexuale în biserică/ unsplash.com
Un bărbat şi o femeie, descoperiţi în timp ce întrețineau raporturi sexuale în biserică. Credincioșii așteptau să înceapă slujba: scene halucinante
Un bărbat și o femeie au fost descoperiți în timp ce întrețineau raporturi sexuale într-o biserică. Scene incredibile s-au petrecut din Italia, în vreme ce numeroși credincioși erau adunați în lăcașul de cult în așteptarea slujbei. Oamenii l-au alertat imediat pe preot, care i-a raportat pe cei doi la poliție. Bărbatul și femeia sunt acum acuzați de acte obscene într-un loc public și dispreț față de religie.