JUSTIŢIE











Cătălin Hideg a continuat sirul dezvăluirilor în emsiunea Ancăi Alexandrescu Exclusiv
Noi dezvăluiri bombă despre caracatița măștilor din pandemie. Cătălin Hideg demască presiunile, firele duc la Ponta
Omul de afaceri Cătălin Hideg a făcut noi dezvăluiri-bombă despre dedesubturile unuia dintre cele mai mari scandaluri din perioada pandemiei, cel legat de achiziția măștilor. Hideg a relatat cum a ajuns să plătească din banii lui livrările, dar să fie transformat într-un adversar public și atacat pe toate căile inclusiv în presă, pentru că ar fi deranjat interesele unor oameni care aveau legături cu fostul premier Victor Ponta. Într-o intervenție în emisiunea Culisele Statului Paralel, omul de afaceri i-a relatat Ancăi Alexandrescu cum era sunat de oameni din anturajul acestuia pentru a preda "la cheie" o licitație de măști pe care tocmai o câștigase.

ACTUAL







Cumpărături online/ Profimedia
Când fac cumpărături online, o treime dintre români NU verifică dacă pagina magazinului e reală. Cele mai frecvente greșeli, conform Poliției Române
Aproximativ o treime dintre români, atunci când fac cumpărături online, nu verifică dacă pagina magazinului este reală şi nu sunt atenţi la recenziile lăsate de alţi cumpărători, relevă un studiu privind descrierea obiceiurilor de utilizare a internetului de către populaţia adultă din România, realizat de Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii. Studiul a avut ca obiectiv şi identificarea vulnerabilităţilor, au transmis, vineri, reprezentanții IGPR într-un comunicat.

ACTUAL


Protest în Vama Veche pe 2 mai 2024. Oamenii cer să se facă dreptate în cazul „2 Mai”









Daniel Udrescu: Cum poate sistemul să îți blocheze proprietatea printr-o simplă plângere la procuror/ Arhivă foto
Daniel Udrescu: Cum poate sistemul să îți blocheze proprietatea printr-o simplă plângere la procuror
Agenda 2030. Oamenii trebuie să știe cum le vor fi luate proprietățile. Aarticolul se rezumă la linia de demarcație, unde se termină procedura necontencioasă a art 50 și unde începe procedura contencioasă a art 22(7) din L 7/1996, în raport de eroarea umană ce se judecă pe art 491 a Codului Administrativ, în care ambele se judecă în contenciosul administrativ. 

ULTIMELE STIRI