Articolele din categoria LIFESTYLE:

Ce înseamnă dacă ți se face ”pielea de găină” atunci când asculți muzică
Ce înseamnă dacă ți se face ”pielea de găină” atunci când asculți muzică. Un studiu a explicat acest fenomen
Înțelegerea sentimentelor și reacțiilor pe care le provoacă muzica asupra noastră este un subiect complex și încă puțin cunoscut. Printre aceste reacții se numără și fenomenul când, atunci când ascultăm anumite melodii, simțim o experiență cunoscută sub numele de "piele de găină". Auzim adesea această expresie, dar ce înseamnă, de fapt, această senzație și ce este cauza ei? Un studiu recent a încercat să descopere răspunsul la această întrebare.
Dacă vezi astfel de valuri pătrate, ieși imediat din apă
Dacă vezi astfel de valuri pătrate, ieși imediat din apă! Fenomenul ciudat care a șocat cercetătorii
Natura este plină de surprize și mister. De la cele mai mari și mai puternice fenomene, cum ar fi cutremurele și erupțiile vulcanice, la cele mai subtile și mai ciudate, cum ar fi fenomenele optice sau aurorele, ea ne oferă mereu noi și noi pretexte pentru a ne hrăni admirația și curiozitatea. Un astfel de fenomen care a șocat cercetătorii și a atras atenția lumii este cel al valurilor pătrate, un eveniment natural care s-a materializat într-un loc unde nu ar fi fost așteptat.
Yoga cu câini este extrem de populară (foto: Profimedia)
Yoga cu căței, interzisă în Italia."Doga" este tot mai populară, inclusiv în România
Autoritățile italiene au interzis cursurile de yoga cu căței, extrem de populare sub denumirea de "doga". Pe viitor, la acestea vor putea participa doar câini adulți și special antrenați. Decizia a fost luată în urma valului de reclamații venite de la iubitorii animalelor, care au argumentat că astfel de căței sunt folosiți doar pentru a atrage clienți, fără ca cineva să fie interesat de bunăstarea animalelor.
Horoscopul dragostei, săptămâna 20 - 26 mai
Horoscopul dragostei, săptămâna 20 - 26 mai. Orgoliul pune bețe în roate îndrăgostiților. Trei zodii vor învăța să renunțe la ego
Săptămâna următore se anunță una plină de contradicții și schimbări, care vor testa puterea relațiilor. În această perioadă, orgoliul și dorințele proprii vor fi în conflict cu sentimentele și nevoile celuilalt. Cu toate acestea, vor exista și oportunități de creștere și evoluție, iar astrele ne sfătuim să ne apropiem de partener cu o minte deschisă și o inimă sensibilă pentru a ajunge la un nivel mai înalt de intimitate.
Cele 5 emoții care ne provoacă boli fizice
Cele 5 emoții care ne provoacă boli fizice. Cheia pentru a descoperi cum corpul nostru răspunde la stres
In momentul in care emotiile se acumuleaza in fiinta noastra, din cauza unei atentii sporite si a timpului indelungat de mentinere a agitatiei mentale, acestea se defuleaza prin stari de anxietate, atacuri de panica sau prin depresie. Aceste tulburari apar deoarece organismul nostru are nevoie, conform instinctului de supravietuire, sa gaseasca un mod, fie si fortat, de a descarca ceea ce este periculos pentru sanatatea noastra.
Scandal în fosta trupă Talisman. Ce acuzații își aduc cei doi membri
Scandal în fosta trupă Talisman. Ce acuzații își aduc cei doi membri
Cântărețul Alin Oprea rupe tăcerea și vorbește, după 18 ani, despre motivele despărțirii trupei Talisman. Acesta, alături de Tavi Colen formau o echipă apreciată de mii de fani, însă drumurile lor s-au separat în anul 2006. Cei doi foști colegi au ajuns să nu-și mai vorbească deloc, iar singurul care a ieșit cu acuzații de-a lungul timpului a fost Tavi Colen. Însă, acum, Alin Oprea face lumină și spune că fostul său coleg a fost cel care l-a înjunghiat de fapt pe la spate.
Hipertensiune arteriala
7 semne care îți arată că ai putea să suferi de hipertensiune arterială. Cei mai mulți oameni le ignoră
Hipertensiunea arterială, cunoscută și sub denumirea de tensiune arterială ridicată, este o afecțiune frecventă care poate avea consecințe grave asupra sănătății dacă nu este tratată corespunzător. În România, tot mai mulți oameni sunt diagnosticați cu această condiție, însă mulți nu sunt conștienți de primele semne care ar putea indica prezența hipertensiunii arteriale. Identificarea precoce a simptomelor poate ajuta la prevenirea complicațiilor severe, cum ar fi atacurile de cord sau accidentele vasculare cerebrale.