Articolele din categoria LIFESTYLE:

Par de pisica
Ce se întâmplă, de fapt, dacă înghiți din greșeală un fir de păr sau blana de la animale
Dacă înghiți accidental un păr, fie că este vorba de păr uman sau de animale, acesta trece de obicei prin sistemul tău digestiv fără a provoca vreun rău semnificativ. Sistemul nostru digestiv este conceput pentru a descompune și procesa alimentele, ceea ce include descompunerea materialelor precum părul. Situația este total diferită, însă, atunci când cantitățile înghițite sunt semnificative.
Cum a reușit Minodora să slăbească 40 de kilograme fără să renunțe la prăjeli. Foto: Captură YouTube
Cum a reușit Minodora să slăbească 40 de kilograme fără să renunțe la prăjeli. ”Armele” secrete ale artistei în lupta cu kilogramele în plus
Minodora a reușit o transformare uimitoare în ceea ce privește corpul ei. Cu doar câțiva ani în urmă, artista avea o greutate de aproximativ 100 de kilograme, dar acum cântărește cu aproximativ 40 de kilograme mai puțin. Într cadrul unui podcast pe YouTube, Minodora a dezvăluit deciziile pe care le-a luat în dieta sa pentru a ajunge la silueta mult dorită, și, surpinzător, acestea nu implică restricții prea drastice.
Topul celor mai sănătoase tipuri de carne
Topul celor mai sănătoase tipuri de carne. Porcul, preferatul românilor, nici măcar nu se află pe podium
Specialiștii germani au realizat un top al celor mai sănătoase tipuri de carne din lume, surprinzând mulți iubitori ai gastronomiei cu o veste neașteptată: porcul, unul dintre preferații românilor, nu se află nici măcar pe podium. Această clasificare vine în contextul tot mai crescut al preocupării pentru dieta sănătoasă și alimentația echilibrată, iar rezultatele acestui top ar putea schimba perspectivele asupra consumului de carne în multe țări.
Beneficiile extraordinare ale plantei-minune pe care o găsim chiar lângă casă
Beneficiile extraordinare ale plantei-minune pe care o găsim chiar lângă casă. Puțini știu câte boli tratează Mâna Maicii Domnului
Caprifoiul (Lonicera japonica), cunoscut şi sub denumirea populară de Mâna Maicii Domnului, este o plantă căţărătoare de origine asiatică. Înfloreşte de primăvară până vara iar mirosul deosebit al florilor sale albe şi galbene o face să fie în topul preferinţelor celor care vor să îşi decoreze exteriorul locuinţelor. Puțini știu, însă, că aceste flori nu joacă doar un rol decorativ, ci şi unul curativ.
Rugăciunea către Sfântul Apostol Toma
Rugăciunea către Sfântul Apostol Toma. Face minuni dacă e rostită în prima duminică de după Paște
Rugăciunea către Sfântul Apostol Toma reprezintă o formă de închinare și devoțiune extrem de puternică în tradiția creștină, cu puteri minunate atunci când este rostită în cea dintâi duminică de după sărbătoarea Paștelui. Legendar prin necrederea inițială în învierea Mântuitorului, Sfântul Toma a devenit o figură emblematică a credinței și a mărturisirii adevărului divin. Astfel, enoriașii îi aduc adesea rugăciuni pline de încredere și speranță în mijlocirea sa sfântă pentru a primi mila și ajutorul divin.
4 zodii care se vor bucura de vârsta de 50 de ani mai mult decât de 20 de ani
4 zodii care se vor bucura de vârsta de 50 de ani mai mult decât de 20 de ani
 Vârsta de 50 de ani marchează o perioadă importantă în viața fiecărui individ, fiind caracterizată de maturitate, înțelepciune și echilibru. Există anumite zodii care vor experimenta această etapă a vieții cu mai multă bucurie și încredere decât au făcut-o în tinerețe, la vârsta de 20 de ani. Acești nativi vor simți că au atins o stabilitate interioară și că au acumulat experiențe și învățăminte valoroase care îi vor ghida prin decizii și alegeri importante.
Furtuna solară extremă şi aurore boreale spectaculoase vor continua şi în restul weekendului. Foto: Facebook
Alerte internaționale: Furtuna solară extremă şi aurore boreale spectaculoase vor continua şi în restul weekendului
Cerul va fi din nou cuprins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de aurore impresionante ca urmare a unei furtuni solare extreme care a început să lovească Pământul la începutul weekendului, provocând temeri de perturbare a reţelelor de energie electrică şi de comunicaţii. Furtuna este cauzată de o serie de ejecţii de masă din coroana solară, transmite France Presse.
Prăjitură cu mămăligă, desertul genial despre care puțină lume știe
Prăjitură cu mămăligă, desertul genial despre care puțină lume știe - Care e rețeta
Mămăliga este cu siguranţă un preparat pe care toţi românii l-au gustat la un moment dat şi pentru care unii dintre noi au făcut o adevărată pasiune culinară. Nici nu este de mirare, având în vedere faptul că mămăliga acompaniază cu succes diverse feluri de mâncare, de la fasolea iahnie şi sarmale până la peştele cu mujdei de usturoi şi ficăţeii de pui. Ştiai însă că mălaiul poate deveni ingredientul principal al unui desert delicios? Este vorba despre o prăjitură care a devenit populară sub denumirea de mălai cu lapte.