Articolele din categoria EDUCAŢIE:

ROMÂNIA a luat LOCUL I la Olimpiada Internațională de Chimie "D. Mendeleev" desfășurată în Rusia
ROMÂNIA a luat LOCUL I la Olimpiada Internațională de Chimie "D. Mendeleev" desfășurată în Rusia
Elevii din lotul olimpic de chimie al României au obţinut 5 medalii de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz la a 48-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Chimie „D. Mendeleev”, desfăşurată în perioada 11 - 17 mai, la Moscova. Este cel mai bun rezultat din istoria participărilor româneşti la această competiţie, în urma căruia România a ocupat primul loc pe echipe. România a surclasat ţara gazdă, Federaţia Rusă, care a obţinut doar 3 medalii de aur din cele 10 posibile.
Pricopie: Decalajul de performanță al copiilor, cea mai mare problemă a sistemului de învățământ
Pricopie: Decalajul de performanță al copiilor, cea mai mare problemă a sistemului de învățământ
Cea mai mare problemă din sistemul educațional românesc este decalajul de performanță al copiilor, care se va atenua atunci când se va introduce obligativitatea unui sistem formal de educație pentru copiii cu vârste mai mici de cinci ani, a declarat vineri, la Tulcea, ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, în timpul unei întâlniri cu profesorii și autoritățile din județ.
Mai mulţi elevi de la liceul ,,D. Bolintineanu'' au fost audiaţi la Tribunalul Bucureşti Alt tip
BAC 2014. Dezvăluirile elevilor care AU PLĂTIT, DAR AU PICAT examenul de BACALAUREAT
Au crezut că pot rezolva orice cu bani, chiar şi subiectele de la Bacalaureat. Au rămas însă şi fără diplomă, şi fără sumele de bani. Dosarul fraudării examenului de către elevii de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu'' din Capitală, deschis după ce mascaţii au descins chiar în timp ce tinerii susţineau una dintre probe, a ajuns la Tribunal. Astăzi a fost audiat chiar unul dintre elevi care a strâns banii pentru mituirea profesorilor. El a explicat modul cum a acţionat şi s-a declarat indignat că a ieşit în pagubă după toată povestea.