Articolele din categoria MONDEN:

Ce s-a ales de Mihaela Tatu în 2024. Vedeta a mărturisit de ce se teme cel mai mult
Ce s-a ales de Mihaela Tatu în 2024. Vedeta a mărturisit de ce se teme cel mai mult
Mihaela Tatu, una dintre cele mai cunoscute personalități din showbiz-ul românesc, a vorbit deschis despre frica de moarte și cum pierderile suferite în familie i-au marcat profund existența. Într-un interviu sincer acordat în cadrul podcastului „Universul Parental”, vedeta a împărtășit câteva dintre cele mai intense și personale momente ale vieții, momente care au făcut-o să aprecieze cu adevărat fiecare zi.
Actrița care a fost considerată „cea mai frumoasă femeie din București”. Mulți actori celebri au râvnit la ea
Actrița care a fost considerată „cea mai frumoasă femeie din București”. Mulți actori celebri au râvnit la ea
Ioana Casetti, odată considerată cea mai frumoasă femeie din București, a ales să își lase amprenta într-un mod cu totul diferit față de glamourul scenei artistice. Fosta actriță, recunoscută pentru rolurile sale captivante și frumusețea sa în anii \"60, a decis să renunțe la lumina reflectoarelor pentru a se dedica unei cauze nobile: protecția animalelor fără stăpân.
Ea este femeia care i-a fost amantă lui Florin Piersic.
Ea este femeia care i-a fost amantă lui Florin Piersic. Poveste de dragoste cu năbădăi timp de 9 ani: „Era un diavol frumos”
Florin Piersic, una dintre cele mai carismatice și iubite figuri ale cinematografiei românești, nu numai că a fascinat publicul cu rolurile sale memorabile, dar și viața sa amoroasă a fost la fel de captivantă. Între anii 1974 și 1983, actorul a trăit o poveste de dragoste intensă cu Gabriela Werner, o actriță cu 17 ani mai tânără decât el, într-o perioadă în care era căsătorit cu Anna Szeles.
El este actorul care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate. Bărbatul o spiona permanent
El este actorul care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate. Bărbatul o spiona permanent
Stela Popescu, una dintre cele mai îndrăgite figuri ale scenei teatrale românești, a fost supusă supravegherii Securității în timpul regimului comunist, dezvăluie actorul Valentin Uritescu în cartea sa biografică „Să ai grijă de cel mai bun din tine”. Potrivit mărturiilor sale, Uritescu a fost recrutat de Securitate în anii \"60, în perioada în care era student, și a fost obligat să scrie rapoarte informative sub pseudonimul „Paul Gavrilescu”.
Rihanna a fost criticată dur după ce a pozat în „măicuța sexy” pe coperta unei reviste: „Blasfemie!”
Rihanna a fost criticată dur după ce a pozat în „măicuța sexy” pe coperta unei reviste: „Blasfemie!”
Rihanna, una dintre cele mai influente figuri din industria muzicală și a modei, a stârnit valuri de critici după ce a apărut pe coperta revistei Interview într-o ipostază controversată, cea de „măicuță sexy”. Această alegere stilistică a atras nemulțumirea comunităților religioase și a fanilor din întreaga lume, provocând un adevărat furt în spațiul online.
Catinca Roman face mărturisiri cutremurătoare la o lună de la moartea mamei sale.
Catinca Roman face mărturisiri cutremurătoare la o lună de la moartea mamei sale. Ce reproșuri îi aduce lui Petre Roman
La o lună după ce Mioara Roman a plecat din această lume, Catinca Roman nu își ascunde sentimentele de dezamăgire și reproș față de comportamentul tatălui său vitreg, Petre Roman, care a ales să nu participe la înmormântarea mamei sale. Într-o emisiune televizată recentă, Catinca a împărtășit detalii despre relația complicată cu Petre Roman, dezvăluind că prezența acestuia la priveghi a fost una superficială și efectuată din obligație, mai degrabă decât dintr-un sentiment sincer de respect sau doliu.
Ea este actrița care i-a spart casa lui Amza Pellea.
Ea este actrița care i-a spart casa lui Amza Pellea. Cei doi îndrăgostiți au trăit o dragoste interzisă
Amza Pellea, un nume sinonim cu măiestria actoricească în cinematografia românească, ar fi împlinit 93 de ani. Cu peste 50 de filme și numeroase piese de teatru în portofoliu, talentul său neîndoielnic continuă să inspire și să bucure inimile publicului, chiar și la patru decenii după trecerea sa în neființă. Dar, în spatele succesului său răsunător, se ascunde o poveste de viață plină de pasiune, iubire, și momente de cumpănă, care îi conturează portretul uman în cele mai vibrante culori.
Ștefan Bănică Jr și Radu Ștefan/ Foto: Captură Instagram
De ce s-a despărțit Ștefan Bănică Jr. de prima sa soție? Adevărul tulburător din spatele poveștii de iubire în urma căreia s-a născut Radu Ștefan
Ștefan Bănică Jr. este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din showbiz-ul românesc. Acesta s-a făcut remarcat prin prisma talentului muzical și actoricesc, dar și prin palmaresul său amoros. Asta deoarece artistul are la activ 3 mariaje, dar și o relație cu o femeie care nu este personalitate publică. Este vorba depre Camelia Constantinescu, mama primului său copil, Radu Ștefan, aflat și el de ceva vreme în lumina reflectoarelor.