Articolele din categoria ACTUAL:

Un gigant cinematografic a pus un avertisment la filmul Goodfellas pentru "lipsa persoanelor de culoare"
Un gigant cinematografic a pus un avertisment la filmul Goodfellas pentru "lipsa persoanelor de culoare". Filmul este despre mafia italiană
Corectitudinea politică, ajunsă la un alt nivel, continuă să facă valuri dincolo de ocean și să stârnească reacții polarizante. Mai nou, lanțul de cinematografe AMC a plasat un avertisment la difuzarea filmului Goodfellas, avertizând publicul că lipsește "incluziunea și toleranța" din cauza lipsei persoanelor de culoare portretizate în mafia italiană.
Escrocheria codului QR face din ce în ce mai multe victime
Escrocheria codului QR face din ce în ce mai multe victime. Ce a pățit o fată care credea că și-a găsit cumpărător pentru hainele sale
Escrocii au devenit din ce în ce mai sofisticati în metodele lor de îi a păcăli pe cei neavizați, folosind tot felul de tactici și strategii pentru a obține banii și informațiile lor. Recent, o fată de doar 14 ani din Austria a căzut victimă acestei escrocherii, după ce a fost păcălită că și-a găsit cumpărător pentru hainele sale scoase la vânzare pe o platformă de îmbrăcăminte second hand.
Ce se întâmplă în organism atunci când încetați să luați medicamente de slăbit
Ce se întâmplă în organism atunci când încetați să luați medicamente de slăbit. Schimbările imposibil de trecut cu vederea
"În momentul în care încetați să luați medicamente de slăbit, organismul dvs. este pus în fața unui proces complex de reacție. Acesta este un moment critic, în care tot ceea ce a fost îngrădit și controlat de medicație începe să se schimbe și să evolueze. Este un proces natural, dar totodată și unul care poate fi tulburător pentru mulți oameni, mai ales pentru cei care au fost dependenti de medicație timp îndelungat.
Primarul sectorului 5 s-a remarcat prin interpelări agresive la adresa adversarilor
Scandalul care pune punct cursei electorale a lui Cristian Popescu Piedone
Stilul agresiv de campanie electorală pentru Primăria Capitalei al lui Cristian Popescu Piedone, cu o avalanșă de jigniri și atacuri personale împotriva contracandidaților, a provocat un scandal care îi dinamitează definitiv cursa. Cel mai grav derapaj al edilului Sectorului 5 o privește pe candidata PSD, Gabriela Firea, pe care o desconsideră pentru că municipalitatea ar trebui să fie condusă doar de un bărbat.
Ministrul de externe al Franței, Stéphane Séjourné. Foto: Profimedia
Franța intervine în scandalul recunoașterii statului Palestina: „Nu este momentul potrivit”
Autoritățile de la Paris au transmis prima reacție în scandalul diplomatic internațional stârnit de anunțul prin care Irlanda, Norvegia și Spania au transmis că vor recunoaşte oficial statul Palestina. Conform ministrului de Externe francez, Stéphane Séjourné, recunoaşterea unui stat Palestina 'nu este un tabu pentru Franţa', însă Parisul consideră că în prezent nu sunt întrunite condiţiile pentru ca 'această decizie să aibă un impact real' asupra procesului vizând soluţia cu două state.
Polițiștii cer și ei majorarea cu 10% a salariului
Polițiști amenință că nu vor păzi secțiile de votare. Primele proteste față de majorarea salariilor anumitor categorii de bugetari
Ordonanța prin care Guvernul vrea să majoreze salariile pentru mai multe categorii de bugetari stârnește zâzanie între aceștia. Primii care au semnalat faptul că este vorba de o discriminare și au amenințat cu proteste ce pot afecta procesul electoral sunt sindicaliștii care-i reprezintă pe pentru angajații din Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională.
Horoscopul lunii IUNIE 2024
Horoscopul lunii IUNIE 2024. Soarele începutului de vară dezgheață prieteniile și comunicarea. Lună plină de noroc pentru două zodii
Soarele începutului de vară dezgheață prieteniile și comunicarea. Relațiile și legăturile vechi vor fi readuse în centrul atenției, astfel încât să putem să le revitalizăm și să ne bucurăm de timpuri deosebite împreună. Sezonul Gemenilor se află în plină desfășurare, așa că astrele ne îndeamnă să ne scuturăm de amorțeala unei ierni lungi și să ne reclamăm puterile de socializare și de comunicare.
 Resortul Lebăda Neagră deținut de Toma Sandu, închis de inspectorii DSV din cauza neregulilor grave
Resortul Lebăda Neagră deținut de Toma Sandu, închis de inspectorii DSV din cauza neregulilor grave
Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare (DSV) au închis resortul Lebăda Neagră, deținut de Toma Sandu, după ce au descoperit multiple nereguli în cadrul unei inspecții recente. Printre problemele identificate se numără mizerie de nedescris, alimente expirate, lipsa fișei de aptitudini și analize medicale a tuturor angajaților și alte nereguli grave constate în bucătăria resortului care puneau în pericol sănătatea consumatorilor. De asemenea, s-a constatat că resortul funcționa fără autorizațiile necesare de funcționare.
Anchetă uriașă la Spitalul din Târgu Jiu, după moartea unui bebeluș de o lună! /Arhivă foto
Anchetă uriașă la Spitalul din Târgu Jiu, după moartea unui bebeluș de o lună! Familia, trimisă acasă cu bebelușul cu doar o zi în urmă
Anchetă uriașă la Spitalul Județean din Târgu Jiu după moartea unui bebeluș de numai o lună. Cu doar o zi în urmă, micuțul fuseseadus de părinți la unitatea medicală cu simptome de constipație. Meicii l-au consultat și le-au transmis părinților să meargă acasă, spunându-le că sugarul poate rămâne sub supravegherea medicului de familie.