Zodiile care sunt deasupra tuturor. Horoscopul femeilor puternice

 
Zodiile care sunt deasupra tuturor. Horoscopul femeilor puternice
Zodiile care sunt deasupra tuturor. Horoscopul femeilor puternice

Sunt puternice, pline de succes, frumoase și dorite, iar influențele lor se extind asupra tuturor persoanelor cu care vin în contact. Atunci când se află într-o cameră, vorbele și privirile celorlalți gravitează în jurul lor, în vreme ce ele orchestrează totul cu mișcări regale.

Primesc admirație și respect oriunde ar merge, dar, în același timp, sunt adevărate regine ale seducției și nimeni nu scapă farmecelor lor. Acestea sunt numite supremele zodiacului, femeile aflate sub cele mai puternice și influente semne din horoscop.

Taurul este o zodie care gândește măreț și ajunge departe. Reușește și este gata să-și sacrifice confortul și siguranța când urmărește un țel greu de atins. Superioritatea Taurului stă în forța sa incredibilă, în energia telurică ce răbufnește din străfundul său și aduce ordine în Univers.


Calitățile sale principale - răbdarea, simțul practic, stabilitatea, devotamentul și responsabilitatea - îl ridică deasupra celorlalte semne din zodiac. Anul acesta, supremația Taurului va fi incontestabilă pe plan profesional și în relațiile sociale. Va dobândi un nou statut și va fi printre victorioșii zodiacului în 2019, scrie divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?