Zodiile care preferă o relație pe termen scurt

 

În timp ce unii nativi se stabilesc la casa lor încă de la o vârstă fragedă, alții preferă relațiile pe termen scurt. Fără angajamente, fără compromisuri! Află dacă te numeri printre cei pentru care dragostea poate fi doar de-o vară! 

Berbec

Pentru nativul Berbec, relațiile amoroase sunt frumoase doar la început. Atunci e fiorul iubirii, fluturii în stomac care vin și pleacă. Când intervine monotonia, nativul Berbec pare să se plictisească și să își dorească o nouă provocare. Îi place să cunoască oameni noi alături de care să se distreze. Preferă o relație pe termen scurt dar intensă în detrimentul uneia lungi și lipsită de pasiune.

Gemeni

Nativul Gemeni este cunoscut de toată lumea ca fiind cel mai nestatornic semn zodiacal în dragoste. Asta pentru că nu se poate decide dacă simte ceva sau nu cu adevărat pentru o persoană. Ba mai mult, poate să fie atras de mai multe persoane în același timp, așa că nu poate avea o relație pe termen lung. Îi place să socializeze, dar mai mult îi place să filtreze, fiind prins într-un joc al seducției.

Descoperă ce alte zodii nu se implică în relații de lungă durată pe clickpentrufemei.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?