Zodiile care îți otrăvesc viața. Care sunt cei mai TOXICI oameni din horoscop

 
Zodiile care îți otrăvesc viața. Care sunt cei mai TOXICI oameni din horoscop
Zodiile care îți otrăvesc viața. Care sunt cei mai TOXICI oameni din horoscop

Te-ai întrebat vreodată dacă ai primit de bună voie în viața ta oameni toxici? Știi despre ce vorbim: acele persoane care te tulbură prin simpla prezență, care sosesc întotdeauna întovărășite de o aură malefică și reușesc să îți strice, cu comentarii acide sau priviri dezaprobatoare, toate experiențele pozitive.Află de mai jos care sunt zodiile care îți otrăvesc viața: nici măcar nu trebuie să picure cu bună știință lichidul ucigaș în existența ta, este suficient să dea curs pornirilor negativiste care îi animă.

Scorpion


Nu ne referim aici neapărat la planurile de răzbunare pentru care Scorpionii sunt celebri, ci la intensitatea cu care aleg să își trăiască viața. Desigur, nu putem nega faptul că pasiunea pe care acești nativi o emană prin toți porii e molipsitoare și te va atrage în experiențe de neuitat, dar acest fapt nu echivalează cu fericirea, ba dimpotrivă.

Scuturați mereu de emoții puternice, Scorpionii au o personalitate complexă care intrigă și ispitește, dar care are rareori efecte pozitive. Competitivi și cu o latură întunecată, nativii te vor atrage în intrigi complicate și vor țese în jurul tău o seamă de scenarii aproape diabolice, care te vor conduce de fiecare dată pe un teritoriu minat. Iar dacă greșești cumva, îi superi sau îi enervezi, otrava amară pe care ți-o picură dozat se va transforma dintr-odată în armă mortală!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?