Zodii pline de resentimente! Cine te trădează când ţi-e lumea mai dragă

 

Există anumite persoane care trăiesc pentru a se bucura de nefericirea altora. Oricare ar fi cauza care le provoacă resentimente, e bine să ştii de cine să te fereşti şi cu ce oameni nu trebuie să împarţi bucurii. S-ar putea să îţi zâmbească la început, dar în sinea lor să te invidieze pentru reuşitele tale.Berbec

Deşi ar părea că e plin de compasiune şi empatizează cu cei din jur, nativul Berbec este o persoană care urăşte concurenţa şi nu vrea ca nimeni să îi ia locul. Dacă acest lucru se întâmplă, ar fi în stare să se lupte chiar şi pe cele mai grele căi. Când îşi propune un lucru, nimeni nu îi poate sta în cale.

Fecioară

Mereu atentă la detaliile din jurul ei, Fecioara este o persoană care nu se poate bucura pentru alţii, ci doar pentru sine. Este atât de egoistă, încât nu doreşte să se bucure pentru reuşitele altora. În plus, nici măcar nu se poate preface, chiar dacă circumstanţele o cer. Se vede pe chipul ei când nu are pe cineva la inimă.

Citeşte pe clickpentrufemei de ce zodii trebuie să te fereşti.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?