Zodii care nu se vor căsători în următorii 5 ani

Oricât de adorabili ar fi unii oameni, pur și simplu nu sunt făcuți să ajungă în fața altarului. Cel puțin nu prea devreme. Este ceva în personalitatea lor și în alinierea astrelor care nu le permite să spună DA cu ușurință. Află care sunt și ce anume le face greu de luat în căsătorie.Taurul este prea încăpățânat

Toată lumea care s-a născut în această zodie sau care a iubit un astfel de nativ știe că încăpățânarea este trăsătura dominantă a Taurului. Chiar dacă asta îl face, în unele momente, adorabil, tot încăpățânarea îl face pe Taur greu de dus în fața altarului. Nu pentru că el nu își dorește asta, ci pentru că este greu pentru cineva, oricât de îndrăgostit ar fi, să își petreacă viața în dezbateri. În plus, această zodie este destul de posesivă și s-ar stăpâni cu greu să nu preia controlul vieții celuilalt. Nu înseamnă, însă, că ești blestemată la singurătate, dacă ești Taur, iar dacă ești dispusă să faci un compromis, sunt șanse mari să convingi pe cineva să te ia de nevastă mai devreme de următorii 5 ani.

Vărsătorul este prea independent

Viața alături de cineva poate fi extrem de confuză pentru tine, deoarece îți place independența și nu ești dispusă să faci niciun compromis. Îți place să o iei întotdeauna pe drumul pe care ceilalți îl ocolesc, așa că toate discursurile despre căsătorie nu au nicio importanță pentru tine. Nu este vorba că nimeni nu ar vrea să te ia în căsătorie, ai stofă de soție și ești genul de femeie greu de uitat, doar că tu nu crezi pe nimeni destul de bun pentru tine, încât să îl păstrezi toată viața. Nu credem că este vreo șansă ca tu să te căsătorești în următorii 5 ani, dar cine poate ști! Ești destul de impulsivă!

Mai multe pe divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?