Zodii care nu se întorc niciodată la fostul partener

 

Chiar dacă oamenii se despart, dar se mai și împacă, există unele zodii care nu și-ar călca pe mândria de a spune: PA!Capricorn

Capricornul este stăpânul autocontrolului şi, chiar şi în cazul celor mai intense sentimente de după despărţire, el se va reţine să îţi acorde o a doua şansă. Dacă l-ai criticat după ce relaţia s-a încheiat, cu siguranţă el nu te va ierta niciodată. 

Scorpion

Un Scorpion rănit nu se va uita niciodată înapoi. Să te primească înapoi în viaţa lui ar însemna să îşi saboteze singur puterea.

Săgetător

Săgetătorul ştie cel mai bine că viaţa este trecătoare şi că cel mai bun mod de a trăi este acela de a merge cu fluxul, fără întoarcere. Într-o anumită măsură, relaţiile îl fac să se simtă constrâns, notează eva.ro. Încercările tale de reconciliere i se vor părea false.

Vărsător

Vărsătorul întâmpină probleme în a-şi exprima sentimentele, atât pe cele negative, cât şi pe cele pozitive. Un lucru este sigur totuşi, el nu va face compromisuri atunci când promisiunile sunt încălcate. Decizia lui este bine gândită şi ştie că a acorda o a doua şansă înseamnă un risc major de a fi din nou rănit.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?