Zodii care au parte de nopţi fierbinţi în luna februarie

 
Zodii care au parte de nopţi fierbinţi în luna februarie
Zodii care au parte de nopţi fierbinţi în luna februarie

În ciuda frigului de afară, se anunţă nopţi fierbinţi pentru Raci şi Capricorni, chiar şi pentru cei care nu sunt încă într-o relaţie. De surprize amoroase vor avea parte şi nativele altor zodii. Vezi dacă te numeri printre cele care se vor bucura de sex nebun luna aceasta.

Taur. Dacă în ultima perioada au fost câteva discuţii mai aprinse între tine şi partener, în luna februarie se întrevăd iarăşi scântei… de această dată în sensul erotic al cuvântului. Orice divergenţe dintre voi par că au dispărut, iar iubitul este cel mai în măsură să te scape de stresul acumulat la serviciu. Cea mai romantică noapte va fi pe 14 februarie, iar meritul, în mare parte, îţi aparţine, doar ştim cât ţii la sărbătoarea asta împrumutată, Valentine’s Day.

Rac. Într-o relaţie sau nu, ideea de a face sex nu ţi-a dat niciodată pretinse dureri de cap, ba chiar nu ai înţeles cum unele femei pot găsi tot felul de scuze puerile pentru a scăpa de nopţile de amor. Şi, pentru că nu eşti o pudică, eşti dispusă să dai curs oricărei propuneri venite luna aceasta din partea iubitului (sau celui cu care ai o aventură). Asta garantat va duce la partide de sex nebun, de neuitat. Ai grijă, însă, dacă eşti într-o relaţie, să nu pui în aplicare fanteziile cu cineva de la birou, altfel, mica ta escapadă ar putea ieşi curând la iveală.

Leu. Nu ai fost niciodată adepta iubirii egoiste, pentru simplul motiv că, din punctul tău de vedere, o relaţie are nevoie de două persoane, iar în luna februarie eşti dispusă să te dedici mai mult ca oricând partenerului. Efortul tău de a-i face pe plac în toate cele nu trece neobservat, aşa că, la rândul tău, vei fi o răsfăţată luna aceasta. Ziua voastră specială, în care orice fantezie devine realitate, este pe 10 februarie. Nativele care nu sunt încă într-o relaţie au mari şanse să aibă parte de o aventură de o noapte sau să redescopere o veche iubire.

Balanţă. Şi cele care sunt într-o relaţie, şi cele care încă îşi caută iubitul, au un singur ţel pe plan sexual, luna aceasta, să se distreze. Deşi ţi-ai dori să fii spontană şi să profiţi de fiecare ocazie care îţi iese în cale, oricât de incitant ar fi, eşti totuşi o persoană raţională, aşa că te limitezi doar la sexul cu partenerul stabil sau, dacă nu ai încă unul, doar cu acei tipi care nu au obligaţii. Ai însă o mică scăpare. Pe 25 februarie îţi cam pierzi capul după cineva care îţi face ochi dulci de ceva vreme, şi tinzi să uiţi de principii. Cu puţină voinţă, vei face faţă cu bine provocării şi te poţi abandona trup şi suflet, dar mai ales trup, partenerului tău.

Săgetător. După o perioadă în care munca a ocupat primul loc în viaţa ta, în sfârşit ţi-ai amintit de iubitul tău şi eşti dispusă să îi dedici întreaga atenţie pe care o merită. Şi, pentru că timpul vă permite, este posibil chiar să plănuiţi o mică escapadă într-un oraş romantic. Ziua ta norocoasă, pe plan erotic, este 24 februarie.

Capricorn. Primele zile din lună vă vor pune la încercare relaţia, dar, cu puţină deschidere din partea voastră, veţi depăşi momentul. Şi, cum împăcarea este cel mai dulce moment dintr-o relaţie, veţi face în aşa fel încât să compensaţi toate clipele în care aţi stat supăraţi unul pe celălalt. Duceţi noţiunea de amor la un alt nivel, ceea ce va contribui şi mai mult la sudarea relaţiei voastre. Nativele care se află într-o relaţie stabilă pot avea parte de o surpriză din partea partenerilor.

Sursă: clickpentrufemei.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?