Zodia care este prea bună pentru această lume. Dispusă să facă ORICE

 

Zodia care este prea bună pentru această lume este dăruită cu multe calități pe care majoritatea persoanelor nu le au. Alături de aceasta vei avea parte de toată atenția, dar și de tot ajutorul de care ai nevoie. În numele prieteniei, acest nativ este în stare să facă orice, chiar să se sacrifice. Într-o relație dă tot ce are, iar scopul său în viață este să dăruiască bunătate și iubire celor din jur.Atunci când vorbim de empatie, Peștii vor ocupa mereu prima poziție în rândul nativilor care se sacrifică pentru cei din jur. Acest semn zodiacal este plin de compasiune, amabil, de încredere și pașnic. În familie, Peștii sunt extrem de protectori cu persoanele dragi. Pentru bunăstarea celor iubiți sunt în stare de orice, chiar dacă le aduce durere și suferință. Fiind extrem de emotivi, aceștia își cresc copiii în armonie și dragoste, dar și cu iubire și respect pentru tot ce îi înconjoară.

Aceste trăsături îi fac să fie și prietenii ideali, care vor fi mereu acolo când vei avea nevoie de ei. Peștii sunt recunoscuți pentru lipsa de egoism de care dau dovadă în situații critice, dar și pentru devotamentul pe care îl au față de amici. Totuși, aceste sacrificii nu sunt întotdeauna apreciate de persoanele din jur, iar recunoștința întârzie să apară în cazul lor, scrie divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?