Zodia care cade mereu în picioare. Horoscopul oamenilor puternici

 
Zodia care cade mereu în picioare. Horoscopul oamenilor puternici
Zodia care cade mereu în picioare. Horoscopul oamenilor puternici

Oamenii cu adevărat puternici sunt cei care, chiar și atunci când sunt puși la pământ de viață, reușesc să se ridice și mai sus decât înainte, demonstrând o capacitate extraordinară de a se pune pe picioare.

Ei reprezintă o adevărată inspirație pentru persoanele din jurul lor și au calități de lideri care îi ajută să ajungă departe cu tot ceea ce își propun.

Zodia care ne aduce aminte de pasărea Phoenix este Capricornul, care nu cunoaște semnificația verbului „a renunța”. Nativii acestei zodii au o mulțime de calități care îi ajută să urce în ierarhia socială uimitor de repede. Totodată, ei au o forță interioară incomparabilă cu a altor zodii, fiind unul dintre cele mai puternice semne ale horoscopului.


Poate că reușitele cele mai mari din viața unui Capricorn sunt în sfera profesională, căreia i se dedică uneori mai mult decât ar trebui, în detrimentul familiei și vieții sociale în general. Nu există persoană mai responsabilă și mai ambițioasă decât Capricornul, care mai deține și marele avantaj al unei răbdări de oțel, scrie divahair.ro.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?