Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, celebrată vineri la București

 
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, celebrată vineri la București
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, celebrată vineri la București
FOTO: activenews.ro

Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale va fi celebrată la București, vineri, la City Cotroceni-AFI Palace, cu o proiecție a filmului "Closer to the Moon" de Nae Caranfil, informează Oficiul Român pentru Drepturile de Autor.

Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale este sărbătorită în data de 26 aprilie, Organizația Mondială pentru Proprietate Intelectuală (OMPI) propunând pentru anul 2014 tema "Movies — A Global Passion". Filmul reprezintă un produs în care creativitatea și originalitatea autorilor și artiștilor se îmbină cu inovația și tehnologia pentru a realiza o operă cu un impact determinant în cultura, educația și dezvoltarea economică a societății.

Prin ansamblul de activități ce vor fi organizate la nivel național, România urmărește să aducă un omagiu creativității și inventivității, precum și să sensibilizeze și să responsabilizeze societatea civilă în ceea ce privește necesitatea respectării și promovării valorilor proprietății intelectuale.

Cu acest prilej, în data de 25 aprilie, la cinematograful City Cotroceni-AFI Palace, Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDA), în colaborare cu Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți (CREDIDAM), Societatea Autorilor și Editorilor Români de Opere Științifice (PERGAM), Societatea pentru Drepturi de Autor în Cinematografie și Audiovizual — Societatea Autorilor Români din Audiovizual (DACIN-SARA), Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România — Asociația pentru Drepturile de Autor (UCMR-ADA) și Uniunea Producătorilor de Fonograme din România (UPFR) vor organiza un eveniment festiv incluzând și proiecția filmului "Closer to the Moon", în regia lui Nae Caranfil.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jan
25 Apr 19:41
Celebrul Victor Viorel, plagiator de renume mondial, a preferat sa se roage la Izvorul Tamaduirii pt. un nou doctorat, mai uscat, mai curat. Va apela tot la puscariasul Nastase ?
Răspunde
1 0
DAN TUCULEA-ARAD
25 Apr 16:46
DOREL AL ROMANIEI,Dl.V.V.Ponta,DOTTORE IN JAF NATIONAL,NAVIGATIE IN APE MICI,contesta data celebrarii,pentru k in acea zi el sarbatoreste cu intreg PSD-ul,STRINS UNITI IN JURUL CONDUKATORULUI IUBIT,ZIUA INTERPLANETARA A PLAGIATULUI!!!!
Răspunde
1 0
Klaus
25 Apr 16:29
Victor Viorel Ponta a anuntat ca vrea sa tina un discurs despre importanta pe care o acorda el proprietatii intelectuale ;)
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?