Ziua Internaţională a Femeii 2018. Felicitări, mesaje şi urări de ZIUA FEMEII

Ziua Internaţională a Femeii 2018. Felicitări, mesaje şi urări de ZIUA FEMEII
Ziua Internaţională a Femeii 2018. Felicitări, mesaje şi urări de ZIUA FEMEII

Ziua Internaţională a Femeii 2018. 8 martie este Ziua Internaţională a femeii. Surprinde-ţi mama, iubita, soţia sau chiar profesoara cu un mesaj frumos de ziua ei. Ziua Internaţională a Femeii 2018Ziua Internaţională a Femeii 2018. Mesaje de 8 Martie. Felicitări și urări de Ziua Femeii. @Închin paharul pentru noi FEMEILE! Pentru bărbații care ne au, pentru nenorociții care ne-au avut și pentru cei care vor avea norocul să ne cunoască! Pentru toate femeile frumoase, pe care vreau sa le văd fericite! LA MULȚI ANI!”. Realitatea.net vă prezintă câteva modelede MESAJE de 8 Martie.

MESAJE 8 MARTIE – Urări pentru soții

„Pentru o ființa unică și minunată care îmi luminează viața cu un singur surâs! Soarta să-ți dăruiască un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și fericire! La muți ani draga mea soție”

„Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare și de fiecare pata de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.”

Ziua Internaţională a Femeii 2018. „Azi uita cine ești și trezește-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așeaza-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primăverii.”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel și cu el dragostea mea pentru tine… ți-am dăruit un buchet de flori și tu mi-ai dăruit dragostea ta… și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru ca acolo ești tu… tu ești primăvara sufletului meu. Te iubesc.”

Mesaje de 8 martie 2018. Cele mai inspirate, originale şi amuzante mesaje de Ziua Femeii

„Astăzi îți doresc să primești atâtea flori încât să-ți faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ți-ar mai rămâne…”

Ziua Internaţională a Femeii 2018. „Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune și rele, nu trebuie să-ți dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea știe că tu ești minunea vieții mele.”

„Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine!”

„De 8 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

(w500) <p>Mesaje

Ziua Internaţională a Femeii 2018. MESAJE 8 MARTIE – Urări pentru iubite

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”

„Îti doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

8 MARTIE. Ce trebuie să faci pe 8 martie pentru a avea noroc

Ziua Internaţională a Femeii 2018. „Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.”

„De-i ștergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.”

„Tu ești fluturele meu și promit că niciodată nu voi șterge praful dragostei de pe aripile tale.”

„Dacă vezi că soarele-ți râde prin păr, dacă simți miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de pasarele, atunci înseamnă că trăiești o noua primăvară…”

Ziua Internaţională a Femeii 2018. „Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”

MESAJE 8 MARTIE 2015. Urări, SMS-uri şi felicitări pentru femeile din viaţa ta de 8 Martie. Ziua de 8 MARTIE se sărbătorește în fiecare an pentru a arăta celor mai importante femei din viața noastră cât de speciale sunt. Iar mama este primul om care ne zâmbește cu caldură și ne ia în brațe cu dragoste. VoceaTransilvaniei.ro vă prezintă o listă cu CELE MAI FRUMOASE MESAJE de 8 MARTIE. Mai jos găsiți o selecție de mesaje potrivite pentru mame, soții sau iubite, colege, prietene sau alte doamne importante pentru dumneavoastră.

(w500) <p>Mesaje

Ziua Internaţională a Femeii 2018. MESAJE 8 MARTIE – Urări pentru cele mai bune mame

“Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul. Cu drag ….”

8 Martie. Google sărbătorește Ziua Internațională a Femeii cu un Doodle special: Mesaje şi urări

“Scumpa mea, MAMĂ! Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine m-ai încurajat să merg spre mai bine. M-am gândit să-ţi mulţumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului şi am ales această comoară în care am închis toată dragostea mea pentru tine şi o rază de soare din primăvara asta frumoasă. Te iubesc, mama.”

Ziua Internaţională a Femeii 2018. MESAJE 8 MARTIE 2015. Urări, SMS-uri şi felicitări pentru femeile din viaţa ta

“Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

“O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?