Ziua eMAG Masini de spalat rufe – Modelele cu cele mai mici preturi

 

Masini de spalat rufe cu preturi mai bune ca niciodata la eMAG. Am intocmit top 6 cu cele mai ieftine modele pe care le gasesti acum.

Ziua eMAG – Lista tuturor modelelor ieftine de la eMAG poate fi consultata AICI.

Masini de spalat rufe – Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe care sa nu coste foarte mult, tocmai am facut un clasament cu cele mai ieftine 6 modele pe care le gasesti la reducere, la eMAG, in acest moment. Iata detaliile despre fiecare model:

Ziua eMAG Masini de spalat rufe – Arctic

Primul model de masina de spalat rufe pe care vi-l recomandam este unul produs in Romania, de catre Arctic, un brand cu traditie. Este cea mai ieftina masina de spalat rufe pe care o gasiti pe piata, are o capacitate de 5kg, 1000 rpm si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi gasita AICI.

Ziua eMAG Masini de spalat rufe – Whirlpool

Reducere de 34% si pentru masina de spalat rufe de la Whirlpool. Acer brand s-a impus pe piata electrocasnicelor de foarte multa vreme, ofera o garantie a produselor sale, un motiv in plus de a achizitiona aceasta masina de spalat rufe. Masina are 5kg capacitate de incarcare a cuvei, 1000 rpm si face parte din clasa energetica A+. Latimea ei este standard de 60cm. Oferta o gasiti AICI.

Ziua eMAG Masini de spalat rufe – Myria

Desi este o masina de spalat rufe produsa de un brand mai putin cunoscut, beneficiaza de o reducere foarte buna de pret si foloseste tehnologie excelenta. Consumul de electricitate, apa si detergent este redus, avand clasa energetica A+, capacitatea de incarcare de 5kg rufe murdare si 800 rpm. Oferta poate fi gasita AICI.

Ziua eMAG Masini de spalat rufe – LDK

Un alt brand mai putin cunoscut la noi in tara este LDk, care insa produce electrocasnice si masini de spalat rufe la preturi foarte avantajoase si de buna calitate. Capacitatea acestei masini este de 5kg, are o functie de spalare rapida cu un program de doar 15 minute, 800 rpm si face parte din clasa energetica A+. Oferta completa poate fi studiata AICI.

Ziua eMAG Masini de spalat rufe – Star Light

Star Light este un producator renumit pentru preturile foarte mici pe care le practica, insa nu face rabat nici la calitate. Masina de spalat rufe Star Light are o reducere de 22% de la eMAG in aceasta perioada si o capacitate de incarcare de pana la 5kg. Masina face parte din clasa energetica A+ si are o forta de centrifugare de 800 rotatii pe minut. Pretul masinii poate fi gasit AICI.

Ziua eMAG Masini de spalat rufe – SLIM Arctic

Incheiem topul nostru tot cu un produs fabricat in Romania. Este vorba despre masina de spalat rufe de la Arctic, model SLIM, adica ce are dimensiuni mult reduse pentru a ocupa mai putin spatiu in baie sau bucatarie. Masina are capacitate de incarcare de 5kg rufe murdare, 800 rpm si face parte din clasa energetica A+. Pretul masinii, cu reducere de 27% de la eMAG, poate fi gasit AICI.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?