Ziua Armatei, serbată în toată ţara

 

Astăzi este Ziua Armatei. 25 octombrie marchează un moment simbolic în istoria României, eliberarea ultimelor localităţi din Transilvania aflate sub ocupaţie străină, în 1944. De ziua lor, militarii organizează astăzi mai multe ceremonii.

Ziua Armatei va fi marcată astăzi în toate garnizoanele din ţară. În Bucureşti vor avea loc ceremonii la Monumentul Eroilor Patriei, de la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” şi la Monumentul Eroilor căzuţi în Teatrele de Operaţii şi pe teritoriul României, din Parcul Tineretului. Reporterul nostru Cătălin Purcaru a aflat că în Parcul Carol vor fi depuse coroane de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut, Memorialul Eroilor Neamului va fi deschis vizitatorilor şi va fi expusă tehnică militară. Seara va avea loc retragerea cu torţe a regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul”.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?