Ziarele vorbesc despre cabinetul indigo al lui Negoiţă

 
Foto: deakin.com.au
Foto: deakin.com.au
Tras la indigo după modelul Croitoru. Asta scriu ziarele de marţi despre Guvernul Negoiţă, după ce au analizat lista miniştrilor propuşi ieri de noul prim-ministru desemnat.
România liberă titrează: Guvern făcut pe colţul mesei. Presat de timp, premierul Negoiţă a preluat nu doar programul Cabinetului Croitoru, ci şi o mare parte a listei de miniştri.

Gardianul
crede că este vorba de Încăpăţânare: Parlamentului i se propun a III-a oară echipa şi programul Guvernului Boc. Deşi nu au nimic nou de spus, Berceanu, Blaga, Predoiu, Videanu, Pogea, Paleologu, Stănişoară sunt resuscitaţi şi băgaţi forţat pe gâtul naţiunii, mai scrie Gardianul.


Lista lui Negoiţă, la fel cu a lui Croitoru, relatează şi jurnaliştii de la Adevărul. Singurele diferenţe: trei miniştri. Aceştia sunt Gabriel Oprea, deputat independent, propus pentru portofoliul Administraţiei şi Internelor, Valeriu Tabără (PDL) pentru Agricultură şi Cristian-Anton Irimie, secretar de stat PDL, pentru Sănătate. Adevărul reaminteşte că Oprea a mai ocupat funcţia de ministru de Interne, în Guvernul Boc, până în ianuarie 2009.

Despre acelaşi personaj scrie şi Evenimentul zilei: Premierul Negoiţă „a cedat” Internele. Lui Oprea. În formula noului guvern anunţat ieri de Liviu Negoiţă, PDL s-a despărţit electoral de Ministerul de Interne. Chiar şi fără carnet de partid la PDL, Oprea, apropiat al familiei Udrea-Cocoş, s-a remarcat în ultima perioadă ca un fidel susţinător al preşedintelui Traian Băsescu, adaugă cei de la Evenimentul zilei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?