Bădulescu a scăpat! Rămâne viceprimarul Capitalei: "Promit să nu mai fiu rău!"

 
Consilierii de la Primăria Capitalei dau votul privind demiterea viceprimarului Bădulescu
Consilierii de la Primăria Capitalei dau votul privind demiterea viceprimarului Bădulescu

Aurelian Bădulescu a fost reconfirmat, miercuri, în funcția de viceprimar al Capitalei.

Consilierii generali ai Capitelei au votat, miercuri, într-o ședință extraordinară de CGMB, proiectul de hotărâre privind schimbarea din funcție a viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Votul a fost secret, cu buletine de vot. S-au înregistrat 28 de voturi "pentru", 2 voturi au fost anulate și 8 voturi au fost contra. Astfel, viceprimarul Aurelian Bădulescu rămâne viceprimar al Capitalei. Toți consilierii generali PNL au lipsit de la vot.

După aflarea rezultatului, Firea i-a transmis lui Bădulescu să promită că nu va mai folosi cuvinte "de la periferia vocabularului față de doamne".

Deși înainte de ședință le transmisese colegilor săi că, indiferent de rezultatul votului, el nu se va schimba, Bădulescu a spus își va schimba comportamentul.

"Vă mulțumesc! Și colegilor din USR. Vă promit că nu voi mai fi rău cu dvs. Dna primar, va mulțumesc pentru încredere", a spus Bădulescu.

Pentru revocarea viceprimarului Aurelian Bădulescu era nevoie de 37 de voturi din totalul celor 55 din CGMB.

Pentru înlăturarea lui Bădulescu era nevoie de votul a două treimi din numărul total al consilierilor. Dacă proiectul ar fi trecut, tot astăzi, consilierii ar fi trebuit să aleagă un alt viceprimar. Pentru Bădulescu nu a fost însă o supriză posibila sa revocarea din funcție. Acesta se aștepta la o asemenea mișcare încă de la sfârșitul lunii ianuarie. Atunci, consilierul PSD Honorius Circa i-a cerut demiterea.

Într-o ședință furtunoasă pe aceeași temă s-a produs și celebrul scandal între Bădulescu și primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?