Youtube, de domeniul trecutului? Google lansează Uptime, o alternativă mai complexă

Google și-a făcut obiceiul de a lansa o nouă aplicație de mobil la fiecare câteva zile sau săptămâni, iar cea mai nouă poartă numele Uptime.

Noua aplicație este ancorată în YouTube și poate fi descărcată gratuit de pe Apple Store. Ideea care a stat la baza proiectului este de a transforma vizionarea clipurilor de pe YouTube într-o experiență mai socială, potrivit Playtech.

Cu Uptime, poți viziona un clip pe YouTube împreună cu un prieten aflat în celălalt colț al lumii. Puteți comenta amândoi și puteți trimite diverse emoticoane sau stickere pentru a vă manifesta entuziasmul vizavi de ceea ce urmăriți. În același timp, puteți propune diverse clipuri ce ar merita vizionate în continuare.

La prima vedere, Uptime pare o rețea socială construită în jurul vizionării de clipuri, cu mențiunea că facilitează descoperirea de prieteni noi pornind de la interese. În momentul în care cauți un clip nou prin Uptime, vei găsi persoane care și-au arătat interesul pentru același clip.

 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Dan
15 Mar 00:08
Vizitati site-ul policam.ro pentru ceva care iti va schimba viata!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?