X FACTOR 2017. Ei sunt primii patru semifinaliști//

 

X FACTOR 2017. Competiția X Factor a continuat, iar concurenții au simțit emoții de nedescris. Au interpretat piese care le-au pus cât mai bine în valoare vocile și abiitățile muzicale. Concurenții au fost duși în casa X Factor unde au putut să se cunoască mia bine și să lege prietenii. Jurații au ales primii patru semifinaliști, iar ceilalți doi vor fi deciși în urma votului publicului care se va încheia duminică (17 decembrie).

X FACTOR 2017. Cei patru jurați au avut de ales dintre cele mai bune voci și interpretări. Atât jurații, cât și concurenții au avut multe probleme cu care s-au confruntat. Alina Mocanu, concurentă din echipa Deliei, a avut câteva probleme medicală, aceasta a riscat să nu mai poată cânta în gale, situație care a putut fi observată cu ușurință din interpretarea ei din prima gală live de la X Factor.

X FACTOR 2017. Fiecare jurat a trebuit să aleagă un singur concurent cu care să meargă mai departe, lăsând publicul să decidă ce concurenți aleg să protejeze prin vot.


X FACTOR 2017. Publicul a votat-o pe Francesca pentru a reveni în concurs în prima gală live, fiind la egalitate cu ceilalți concurenți aflați deja în concurs. Astfel, Delia a trebuit să aleagă între trei concurente.

X FACTOR 2017. Ștefan Bănică a ales să meargă mai departe cu Anton Banaghan, Horia Brenciu cu Jeremy Ragsdale iar Carla's dreams cu trupa Flashback. Pentru Delia a fost mai greu, a trebuit să aleagă între Teodora Sava, Alina Mocanu și Francesca Nicolescu și a hotărât să meargă mai departe cu Teodora Sava, despre care toți jurații au spus că va fi câștigătoarea acestui sezon X Factor.

X FACTOR 2017. La dueluri, Alina Mocanu a ales să interpreteze piesa "Figures", Salvatore Pierluca a cântat piesa "Hold Back the river", trupa Ad Libitum au interpretat piesa "Adagio", Francesca Nicolescu a cântat piesa "People help the people" iar Katerina Biehu a cântat "Nici o stea".

X FACTOR 2017. Voturile vor putea fi făcute până duminică, atunci când se va difuza a doua gală live.


Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?