Webhelp face angajări. Lista joburilor vacante

Lista joburilor vacante în țară
Lista joburilor vacante în țară

Webhelp, o multinațională de origine franceză specializată în servicii de outsourcing și relații cu clienții, face angajări. Posturile vacante în cadrul companiei sunt dedicate cunoscătorilor de limbi străine.

Posturile disponibile în cadrul companiei sunt dedicate cunoscătorilor de limbi străine (franceză, germană, spaniolă, italiană, poloneză, engleză, etc) și cuprinde profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser, customer adviser, partner relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, digital support consultant, tehnical product adviser sau conseiller produits beauté.

Dezvoltarea companiei a fost marcată recent și de deschiderea unui nou sediu la București, în centrul capitalei, unde au fost create nu mai puțin de 125 de noi posturi ridicând la trei numărul de locații din România. De altfel, una din particularitățile companiei este că sediile sale se află în zone centrale tocmai pentru a deveni atractive pentru tinerii profesioniști și studenții în căutarea unui loc de muncă.

Webhelp a depășit începând cu luna noiembrie numărul de 1100 de colaboratori în România. Cu sedii în București și Galați, Webhelp este o multinațională de origine franceză specializată în servicii de outsourcing și relații cu clienții.

Creată în 2003, Webhelp are în prezent peste 35 de centre în 8 țări (Franța, Marea Britanie, Africa de Sud, Maroc, Belgia, România, Algeria, Madagascar) și peste 17500 de salariați în întreaga lume.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?