Washington Post. Cele mai ciudate 15 fotografii ale liderilor lumii, în anul 2015. Imagini rare

 

Anul 2015 a fost unul dificil pentru liderii lumii: criza imigranţilor şi lupta dusă împotriva ISIS după atacurile teroriste care au lovit Europa sunt doar două dintre cele mai mari provocări. Reuniunile la nivel înalt au fost un bun prilej pentru liderii lumiii pentru a fi surpinşi în ipostaze mai puţin obişnuite, iar Washington Post a întocmit o galerie foto cu cele mai inedite imagini. Astfel, reprezentativă este fotografia în care în timpul unui toast, Barack Obama îl priveşte sceptic şi cu multă răceală pe  Vladimir Putin.Galeria foto mai cuprinde şi alte fotografii: Angela Merkel în timp ce mănâncă un herring marinat, fostul premier al Australiei care muşcă cu poftă dintr-o ceapă cu foi, necurăţată, dar şi David Cameron care mânâncă un hot dog cu furculiţa şi cuţit.

O altă imgine interesantă este îmbrăţişarea tandră dintre John Kerry şi Francois Hollande, dar și căzătura preşedintelui statului Zimbabwe. Toate imaginile din galerie pot fi urmărite aici:Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?