Walt Disney prezintă o peliculă inedită cu Mickey Mouse din 1950

 
Foto: wordpress.com
Foto: wordpress.com
Studiourile Walt Disney prezintă, în cadrul expoziţiei D23 organizată în California, o peliculă inedită din 1950 cu Mickey Mouse, dar şi imagini în premieră din noile producţii "Alice în Ţara Minunilor" şi "Prinţesa şi broasca".
În cadrul expoziţiei D23, nume inspirat din anul 1923, anul înfiinţării studiourilor, Walt Disney va prezenta şi imagini în premieră din nou a producţie "Toy Story 3D". Vor fi expuse de asemenea piese vestimentare şi de artă populare dn filmele lansate de-a lungul timpului de Walt Disney.

Între cele mai aşteptate titluri se numără "Alice in Wonderland", filmul 3D regizat de Tim Burton. În plus, vor fi prezentate filme clasice în care vor fi prezentaţi creatorii alături de vedetele animate ale Walt Disney, precum Mary Costa, vocea originală a prinţesei Aurora din "Beauty and the Beast" (1959).


Între curiozităţile care vor fi prezentate se numără documentarul "Destino", un scurtmetraj de animaţie lansat în urma colaborării dintre pictorul Salvador Dali şi tehnicile de animaţie digitale. Lucrarea a fost arhivată înainte de a fi animată, însă în 2003, Roy Disney, nepotul celebrului Walt, a terminat proiectul folosind schiţele grafice ale lui Dali.

"Această expoziţie reprezintă sărbătorirea moştenirii Disney", a declarat Dave Bossert, director creativ de proiecte speciale pentru studiourile de animaţie Disney.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?