A zărit ceva ciudat pe un aisberg din Atlantic. Când s-a apropiat de gheţar, a încremenit!

 

Mallory Harrigan, un căpitan de pe un vas de marfă, a zărit ceva ciudat pe un aisberg din Oceanul Atlantic. Totul s-a întâmplat la aproximativ 7 km de ţărmul cu Labrador, o provincie ce aparţine de Canada. Galeria Foto.Iniţial, marinarii au crezut că este un pui de focă. Orice ar fi fost, trebuiau să meargă acolo să-l salveze. Când s-au apropiat, au încremenit. Au găsit o vulpe polară. Este adevărat că un astfel de animal rezistă la temperaturi extreme, dar, totuşi, condiţiile climatice erau mult prea dure chiar şi pentru o vulpe polară.

Marinarii au reuşit să salveze animalul, pe care l-au luat cu ei pe vapor şi l-au adăpostit într-o cutie de lemn, cu rumeşug, ca să se încălzească. Cum a ajuns vulpea acolo? Se pare că patrupedul căuta de mâncare pe ţărm, când bucata de gheaţă s-a desprins de calotă şi, astfel, a naufragiat în larg cu asiberg, cu tot. Vulpea polară a fost, în cele din urmă, eliberată în habitatul ei natural.

Ce au găsit marinarii pe aisberg, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?