Vremea se schimbă radical. Prognoza meteo pe trei zile

 
Vremea se schimbă radical. Prognoza meteo pe trei zile
Vremea se schimbă radical. Prognoza meteo pe trei zile

Vremea se schimbă radical, în aproape toată ţara! După weekendul cu temperaturi de vară, astăzi ne aşteaptă o răcire semnificativă, însoţită de ploi şi vânt puternic.

Astăzi vremea se răceşte accentuat în toată ţara, iar valorile termice coboară uşor sub mediile climatologice specifice perioadei în majoritatea regiunilor. Maximele aşadar, vor fi cuprinse între 10 şi 19 grade. Cerul va fi temporar noros şi va ploua în Muntenia, Dobrogea, pe arii restrânse în Moldova şi cu totul izolat în restul ţării. La munte, trecător, va mai ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale.

BUCUREŞTI

Vremea se răceşte şi în Bucureşti, astfel că la amiază vor fi în jur de 14 grade, cu 5...6 grade sub cât ar fi normal acum. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vântul moderat din prima parte a zilei va slăbi apoi în intensitate.

MUNTE

Şi la munte vremea se răceşte accentuat. La amiază vor fi 7 grade la Predeal, 6 la Stâna de Vale, 5 la Semenic, Păltiniş şi Sinaia şi  minus 1 grad pe Vârful Toaca din Ceahlău. Temporar va ploua, dar trecător vor cădea şi ninsori şi lapoviţă. Vântul va sufla ceva mai tare în prima parte a zilei.

VREMEA MIERCURI ŞI JOI

Miercuri vremea redevine frumoasă şi se încălzeşte în cea mai mare parte a ţării. Norii apar doar prin nordi, nord-est şi la munte, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea intensificări locale pe parcursul zilei, dar va scădea treptat în intensitate către seară. Dimineaţa vor fi condiţii de brumă în nord, nord-est, centru şi în zona deluroasă, însă  maximele cresc şi vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade, izolat mai ridicate în Dealurile de Vest. Vreme frumoasă şi caldă şi în Capitală mâine. În condiţii de cer variabil, mercurul din termometre urcă până în jurul valorii de 18 grade. Vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei.

Joi vreme frumoasă şi în continuă încălzire. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile nordice, pe litoral şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 si 19 garde în depresiunile intramontane şi pe litoral şi între 20 şi 24 de grade în rest, cu cele mai mari valori la Timişoara şi Drobeta Turnu Severin. Dimineaţa, izolat, vor fi condiţii de ceaţă, iar în depresiuni şi de brumă. O zi de joi însorită şi caldă pentru bucureşteni. 22…23 de grade la amiază şi vânt cel mult moderat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?