Vremea se încălzește! Prognoza meteo pe trei zile

 
Prognoza meteo

Luni, vremea va deveni în general frumoasă, iar ziua va fi mai caldă decât precedenta în cea mai mare parte a ţării, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.ÎN ȚARĂ:

Luni, vremea va deveni în general frumoasă, iar ziua va fi mai caldă decât precedenta în cea mai mare parte a ţării, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea de sud-est, iar după-amiaza şi în zonele montane şi submontane unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, mai mici în depresiuni, spre 3 grade.

Marţi, vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua la munte şi pe litoral unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe, dar mai accentuate noaptea în vest şi nord-vest unde va ploua pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Banat, în Crişana şi în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 18 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 5 grade.

Miercuri, în vestul, centrul şi nordul ţării, vor fi ploi, izolat descărcări electrice, iar valorile termice vor marca o scădere faţă de ziua precedentă. În restul teritoriului vremea se va încălzi şi va fi în general frumoasă. Temperaturile maxime vor avea valori de la 18...19 grade, izolat, în nordul şi centrul ţării, până la 30...31 de grade în est şi sud. Apoi, averse şi descărcări electrice, vor fi mai ales în zona de munte, dar pe arii restrânse şi temperatura va marca o scădere în toate regiunile, până la valori apropiate de cele normale în această perioadă a anului.

LA BUCUREŞTI:

Luni, vremea va deveni predominant frumoasă şi se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 13...14 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

Marți vremea va fi în general frumoasă şi continuă să se încălzească. Doar izolat, în zonele de munte, se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sulfa ceva mai tare în regiunile vestice şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade la Miercurea Ciuc si Constanța şi 29 de grade în Câmpia de Vest şi în Lunca Dunării.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?