Vremea se schimbă radical! Anunț de ultimă oră de la meteo. Prognoza pentru weekend

 

Vremea: Află cum va fi vremea în următoarele zile. Prognoza meteo pentru weekend.

Sâmbătă, vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în regiunile nordice, centrale, estice, sud-estice, la munte şi pe suprafeţe mici în restul teritoriului. Cu totul izolat vor fi condiţii de grindină şi de cantităţi mai însemnate de apă. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în estul Transilvaniei şi nordul litoralului şi 25 de grade în sudul Olteniei.

Vremea în București

În Capitală, pe parcursul zilei, vremea se va încălzi. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului cu probabilitate mai mare după-amiază şi seară. Maxima se va situa în jurul valorii de 20 de grade

Vremea la munte

La munte, vremea se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate ziua, când în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali şi pe arii restrânse în restul zonei montane vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Cu totul izolat se pot aculuma cantităţi de apă mai însemnate.

Vremea la mare

La mare, vremea va fi în general instabilă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi temporar noros şi, îndeosebi ziua, trecător, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 18 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 11 şi 14 grade.

Vremea duminică și luni

Duminică, vremea va continua să se încălzească. În timpul zilei, înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului se vor semnala pe arii restrânse la deal și la munte și cu totul izolat în celelalte zone, unde cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade.

În capitală, vremea va continua să se încălzească. 8-9 grade dimineața și în jur de 23 de grade la amiază. Condițiile de ploaie vor fi reduse.

Luni, regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru această dată, însă treptat, începând cu orele amiezii, gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere la început în regiunile vestice și sud-vestice, la deal și la munte apoi pe arii mai restrânse și la cote mai reduse și în cele centrale și central-sudice. Vor fi averse și descărcări electrice, iar pe spații mici se vor acumula cantități de apă mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi pe crește, local în sudul țării și pe arii mai restrânse în centru, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade.

În Bucureşti, 9-11 grade dimineața și 23-24 de grade la amiază. Cerul va fi variabil și vântul va sufla în general moderat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?