Prognoza meteo pentru acest weekend. Cum va fi VREMEA la mare și la munte

Vremea se încălzește și scăpăm de ploi în acest weekend. De luni, revine canicula.VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, vremea se va ameliora simţitor în privinţa intensităţii ploilor şi se va încălzi uşor în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi ploi slabe, de scurtă durată pe arii restrânse în Carpaţii Orientali şi estul celor Meridionali şi izolat posibil în sudul Moldovei, în estul Munteniei şi Dobrogea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, iar în prima parte a zilei local şi în regiunile estice şi sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, mai ridicate în Oltenia şi în sud-vestul Munteniei, conform REALITATEA TV.

În București vom avea dimineata 16 grade. Pe parcusrul zilei, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi. Maxima va fi de 30...31 de grade.

La munte, în orele amiezii vor fi ploi slabe, de scurtă durată, pe arii restrânse în Carpaţii Orientali şi în estul Carpaţilor Meridionali şi izolat, posibil în restul zonei montane. Vântul va prezenta intensificări temporare, îndeosebi pe parcursul zilei, mai ales pe creste.

La mare, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime vor avea valori de 27 ...28 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 24 şi 26 de grade. 

VREMEA DUMINICĂ

Duminică, vremea va fi frumoasă si va continua să se încălzească în special în vest și în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27-28 de grade in depresiuni si pe litoral și 34 de grade la Drobeta Turnu Severin.

În București, vremea se va menține frumoasă. Dimineaţa, 17...18 grade dimineaţa în oras si spre 15 grade în zona preorăşenească şi în jur de 30 de grade la amiază.

VREMEA LUNI

Luni, încălzirea continuă astfel că vremea va deveni caniculară după-amiază local în vest și izolat în sud-vest, unde disconfortul termic va fi în creștere. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade, cu cele mai coborâte valori pe litoral si cele mai ridicate în vest şi sud-vest, la Timsoara si Drobeta Turnu Severin.

Se mai încălzeşte şi în Bucureşti. Vom avea 15-17 grade Celsius dimineața și 31-32 de grade la amiază. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?