Vremea devine mai caldă decât în mod obișnuit. Ce temperaturi vom avea joi și vineri

După o lungă perioadă de maxime negative, temperaturile cresc până la 12 grade Celsius în următoarele două zile. VREMEA JOI

Joi, vremea va fi în general frumoasă, iar în regiunile intracarpatice va fi şi uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare la începutul zilei în sud-est, unde, izolat, vor mai fi posibile precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat, conform Realitatea TV.

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade la Giurgiu și 11 grade la Alba Iulia. În zonele joase de relief, îndeosebi din sud și est, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură, cu precădere dimineata si seara.

În București, vremea va fi în general frumoasă, dar rece, îndeosebi dimineața cind vor fi –8…-6 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore ale zilei. Vor fi condiţii de fulguială. Dimineata si seara, va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură. Temperatura maximă va fi de 0...2 grade.

VREMEA VINERI

Vineri, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, îndeosebi în vestul, nord-vestul și centrul țării, precum și în zonele de deal și de munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade la Alexandria și 11 grade la Alba Iulia, Reşita, Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu, izolat si 12 grade in zonele de deal din vestul ţării şi nordul Oltenei. Cerul va fi variabil. În zonele joase, cu precădere din sud și din est, local va fi ceață, mai ales dimineaţa. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane și pe litoral.

În Bucureşti, vremea se va încălzi ușor față joi. Dimineaţa, in jur de –9 grade si ceață, asociată cu depunere de chiciură. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?