Vremea dă peste cap comerţul: Au început REDUCERILE la hainele de iarnă

 
Reducerile ajung şi la 70%
Reducerile ajung şi la 70%

Magazinele se grăbesc să lichideze stocurile de îmbrăcăminte şi încălţăminte de iarnă, reducerile de preţuri sunt între 20% şi 70%, în condiţiile în care planurile comercianţilor sunt date peste cap de meteorologi.

Mulţi comercianţi au luat de bune declaraţiile meteorologilor, care prognozau o iarnă grea, ca la poli, scrie Cugetliber.ro. S-au pregătit din timp cu stocuri sănătoase de cizme, ghete vătuite, blănuri, haine groase, pantaloni şi rochii din lână, căciuli, fulare, mănuşi şi sănii.

Iarna primăvăratecă, de la noi, cu temperaturi de 13 grade şi peste, a infirmat prognozele specialiştilor în timpul probabil. Dar dacă meteorologii n-au nimic de pierdut, producătorii, importatorii şi comercianţii sunt în pagubă, fiind nevoiţi să vândă în pierdere confecţiile, tricotajele şi încălţămintea de iarnă. Din acest motiv, încă din luna decembrie, reducerile de preţuri au venit valuri-valuri.

Cu toate că perioada oficială a soldurilor începe la 15 ianuarie, cele mai multe magazine constănţene s-au grăbit să afişeze, de la începutul anului, preţurile de lichidare a stocurile de iarnă.

Ieri, la prânz, magazinul „Vicino Shoes", de pe bulevardul Tomis din Constanţa, îşi întâmpina cumpărătorii cu reduceri de până la 20%, la încălţămintea din import. Spre exemplu, preţul unei perechi de cizme de damă coborâse de la 680 lei la 523 lei, iar al unei perechi de ghete de damă, de la 390 la 275 lei.

Alături, din vitrina magazinului fabricii „Mobipiel", din Râmnicul Sărat, un afiş anunţa: „30% reducere pentru pantofi eleganţi sau sport, dame şi bărbaţi". Iar în interior, un alt afiş preciza: „Articole din piele, la preţ de producător".

Iată şi câteva preţuri reduse: cizme de damă, pentru zăpadă - de la 250 lei la 175 lei, de la 200 lei la 140 lei, de la 160 lei la 112 lei; ghete traking bărbăteşti - de la 180 la 127 lei; ghete de damă - de la 320 lei la 224 lei, de la 180 la 126 lei, de la 190 lei la 133 lei.

Mai multe aici.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
ugly_cat2003
14 Jan 19:12
Trebuie sa fii cel putin idiot, ca si comerciant, sa-ti faci stoc de marfa pe baza prognozei meteo... :)))
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?