Vor fi distribuite 7.000 de măşti şi 60.000 de litri de dezinfectanţi în şcolile din Bucureşti

 
Foto: zf.ro
Foto: zf.ro
În toate şcolile din Capitală vor fi distribuite gratuit 7.000 de măşti de protecţie şi 60.000 de litri de dezinfectanţi, ca măsuri de prevenţie contra gripei porcine.
Copiii vor fi spălaţi copii pe mâini la intrarea în şcoli cu acest dezinfectant.

"Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale din Bucureşti va repartiza în unităţile şcolare măşti de protecţie şi dezinfectanţi sub formă de spray", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului, Marian Banu.

Până acum, trei şcoli din România au fost închise din cauza gripei porcine, Şcoala nr.15 din Iaşi, Şcoala nr.153 din Bucureşti şi o şcoală cu clasele I-VIII din Filiaşi.

Şcoală din Filiaşi, judeţul Dolj, a fost închisă din cauza gripei porcine, iar Direcţia de Sănătate Publică Dolj a confirmat, luni, alte opt cazuri de gripă cu noul virus AH1N1.

La Şcoala nr. 153 de pe Calea Giuleşti din Bucureşti au fost suspendate cursurile luni dimineaţă, pentru o săptămână, după ce au fost diagnosticate cinci cazuri de gripă porcină. 

  

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?