Vodafone va avea un nou șef în România

Ravinder Takkar

După trei ani în care s-a aflat la conducerea Vodafone România, CEO-ul Ravinder Takkar îşi încheie mandatul și preia de la 15 iulie o funcție regională de conducere. Compania va anunţa noul director general "în perioada următoare".Vodafone România va avea un șef după ce Ravinder Takkar  anunțat că îşi încheie mandatul de trei ani la subsidiara românească a operatorului britanic. Acesta urmează să preia, din 15 iulie, funcţia de preşedinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development.

Takkar va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone în India şi de dezvoltarea business-ului Vodafone în regiunea Africa, Orientul Mijlociu şi Asia Pacific, se arată într-un comunicat al companiei.

"Începând cu data de 15 iulie 2017, Ravinder Takkar va prelua funcția de Președinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development, rol în care va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone în India, inclusiv de crearea și integrarea cu succes a noului joint-venture (companie cu capital comun) dintre Vodafone India și Idea. În plus, el va fi responsabil de dezvoltarea business-ului Vodafone în regiunea Africa, Orientul Mijlociu și Asia Pacific (AMAP), raportându-i lui Vivek Badrinath, CEO pentru regiunea AMAP", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Vodafone România.

Takkar este CEO al operatorului începând din mai 2014. Compania va anunţa noul director general "în perioada următoare".

"Am petrecut trei ani cu multe împliniri în cadrul Vodafone România și am avut oportunitatea de a consolida, alături de echipa de management și de angajații noștri, cei mai importanți piloni ai business-ului, și anume performanța rețelei, experiența clienților și stabilitatea financiară. Trei ani la rând, rețeaua noastră a fost certificată de către P3 communications drept Cea mai Performantă din România, toate metodele interne și externe pe care le folosim pentru a măsura satisfacția clienților ne arată că aceștia se bucură de o experiență superioară, pe care am reușit să o transpunem într-o creștere constantă a bazei de clienți pe toate segmentele, iar veniturile anuale din servicii au înregistrat o creștere susținută. De asemenea, am avut marea bucurie de a sărbători împreună cu clienții și angajații noștri aniversarea a 20 de ani de când am lansat prima rețea mobilă digitală din România", a declarat Ravinder Takkar.

Ravinder TakkarAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?