Vladimir Ţurcan: Mă gândesc să părăsesc fracţiunea Partidului Comuniştilor

 
Partidul Comuniştilor din R. Moldova
Partidul Comuniştilor din R. Moldova
FOTO: UNIMEDIA

În presa moldoveană s-a vehiculat informația potrivit căreia în PCRM există mai multe grupuri, care au viziuni diferite cu privire la alegerea şefului statului.

După ce luni Partidul Comuniștilor a boicotat votarea lui Marian Lupu în calitate de preşedinte al țării, Vladimir Țurcan, deputat PCRM, a anunţat că se gândește să părăsească PCRM. "Nu exclud această posibilitate. Mă gândesc la acest lucru și voi face un anunţ în acest sens în timpul cel mai apropiat", a declarat Țurcan pentru UNIMEDIA.

Anterior în presa moldoveană s-a vehiculat informaţia potrivit căreia în PCRM există mai multe grupuri, care au viziuni diferite cu privire la alegerea şefului statului. Totodată, Vladimir Țurcan a menţionat că îşi doreşte evitarea alegerilor anticipate în R. Moldova.

Luni, Vladimir Voronin a cerut membrilor PCRM să părăsească sala de şedinţe a Parlamentului pentru ca niciun deputat comunist să nu poată participa la procedura de alegere a preşedintelui ţării. Luni, deputaţii moldoveni au făcut ultima încercare de alegere a şefului statului.

Tentativa de alegere a preşedintelui a eşuat după ce Partidul Comuniştilor a părăsit sala de şedinţe imediat după  discursul Mariei Postoico, preşedintele fracţiunii parlamentare a PCRM.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?