Vladimir Putin, declarație HALUCINANTĂ: "Servicii secrete străine încearcă..."

 
Vladimir Putin
Vladimir Putin

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a denunţat miercuri tentativele "de a influenţa" viaţa politică şi socială din Rusia, orchestrate în opinia sa de unele servicii de informaţii străine, scrie AFP. 

"Este evident că intensificarea activităţii serviciilor secrete străine este îndreptată împotriva Rusiei şi vecinilor noştri", a declarat Vladimir Putin cu prilejul unui discurs ţinut în faţa unor membri ai serviciilor ruse de informaţii externe, potrivit Kremlinului, scrie Agerpres.

Pentru preşedintele rus, serviciile secrete străine încearcă "să influenţeze procesul politicii interne şi sociale din ţara noastră". 


În 2015, Vladimir Putin a semnat o lege care a permis desemnarea unora dintre organizaţiile străine active în Rusia ca "indezirabile", acuzate că doresc să influenţeze viaţa politică şi societatea rusă. 

O altă lege votată în 2012 obligă ONG-urile care beneficiază de finanţare externă şi au o "activitate politică" să se înregistreze ca "agent al străinătăţii". 

La jumătatea lunii iunie, liderul de la Kremlin a acuzat compania britanică BBC că îi face "propagandă" opozantului rus Aleksei Navalnîi. 

Pentru Vladimir Putin, Rusia se confruntă, de asemenea, cu "tentative de a frâna dezvoltarea sa, de a impune confruntarea, de a destabiliza regiunile care se află în vecinătatea graniţelor noastre". 

Serviciile secrete străine nu ezită "să susţină" şi "să utilizeze ca armă grupări teroriste şi extremiste" împotriva Rusiei, a mai afirmat liderul de la Kremlin, fără să ofere detalii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?